Korsan oyun indirmek zararlı mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hasss. Ciddi misiniz ya ben Origins'i alacaktım başlarım eğitime de karantinasına da hiçbir şeyi takip edemiyorum. Nerede satılıyordu? Var mı ileri tarihte indirim, kupon vs?
Şu an 39TL sanırım.
Güzel bir Bilgisayarınız varsa korsan oyun indirip bilgisayırınızı riske atmak mantıksız olur. Ben sistem topladıktan sonra korsan oyun olaylarını bırakıp kendi param ile oyun almaya başladım :)
Tüm mesele bu.

Hasss. Ciddi misiniz ya ben Origins'i alacaktım başlarım eğitime de karantinasına da hiçbir şeyi takip edemiyorum. Nerede satılıyordu? Var mı ileri tarihte indirim, kupon vs?
Playstore'de satıldı dün. Bir daha gelmez büyük ihtimal dün için özeldi.

Korsan MP3 indirdiğim falan yok, gayet güvenilir bir site olduğu söylenen siteden talimatları izleyerek, saçma sapan reklamlara basmadan 10-15 oyun indirdim. 2-3 tanesinde bir şey çıkmadı gerisi trojan. Her neyse, kendini avutmaya devam edebilirsin. 😀

Gerçekten PC'deki şarkılar hepsi lisanslı albümler mi dinliyorsun?
🤣

Kesin Öyledir Technopat Sosyal Üyesi.jpg

Düzgün konuş kardeşim, laflarına dikkat et.

Hakaret bile etmedim, yine de siz bilirsiniz. 🙂

Mesajımı cevaplama, ve mağaradan yeni çıktınız diyorsun bu hakaret değil mi? Yaş olarak da benden küçüksün.

Mesajımı cevaplama, ve mağaradan yeni çıktınız diyorsun bu hakaret değil mi? Yaş olarak da benden küçüksün.
Mağaradan çıkmaktan kastım artık albüm dinleyenin kalmadığı, Spotify veya başka bir uygulamadan şarkı dinlediğiydi. Rahatsızlık verdiysem özür dilerim, iyi akşamlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı