Korsan Oyun İndirmeyi "Çalmak" Sananlar Hakkında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani 2000 TL bayamıyorsan Windows kullanma demeye mi getiriyorsun olayı?
Hem evet, hem hayır.

Windows yok, 1000'den fazla alternatif var. Etkin olmadan da kullanmak mümkün.

Korsan kullansan da sorumluluğu kendin alıyorsun. Onun bizi ilgilendiren konusu yok. Bu konunun alakası da yok aslında. Konuyu açan arkadaş kendini avutmak amacıyla açmış muhtemelen.
 
Yine de Windows kullanabiliyorsun. Sadece daha sınırlı.

5 yıl önce daha ucuzken orjinal Windows 10 lisansı almıştım. Yeni anakart alınca lisansım geçersiz hale geldiği için 10 liralık kod ile etkinleştirdim. Ben yeni anakart alırken ayıramadığım bütçeyi Microsoft'a yedirecek kadar aptal değilim.

Lisans olmadan kullanmaya gelirsek bildiğin damga vuruyorlar ekranının kenarına, oyun oynarken, film izlerken 7/24 o damga orada.
 
Veremeyenler ne yapsın evde televizyon mu izlesin sadece.

Hocam kusura bakmayın ama 30 TL'si bile olmayan adamın ne bilgisayarı vardır ne konsolu. O adam çalışıp para kazanmaya çalışır. 600-700 liralık oyunları da zaten kaliteli bilgisayarlar açıyor. Her önüne gelen açamıyor. O bilgisayarı alan adam da bir zahmet alsın oyunu. 4-5 yaşındayken Steam'den haberim bile olmadığı için crack oyunlar indiriyordum ama şu an o oyunların çoğunu emek hırsızlığı olmasın diye satın aldım. Korsan oyun kesinlikle hırsızlıktır.
 
Ben de kafa dağıtmak için Dubai'ye gitmek istiyorum ama, hayat.
 
İlk paragraf haklısın.
4.5K PC var ama hala taksit sence taksit kadar oyuna para verebilir misin?
 
Onu kaldırmanın yolları var.
 

Ben size soruyorum kullanıyor musunuz diye. Hani başkasının uyardığı bir kuralı kırk kişi daha gördüğünüz halde "Bakın ben her şeyi orijinal kullanıyorum" demek için yazıyorsunuz ya.
O lüx yanlız oyun lüx değil.
Sadece 3 5 kodun yazıldığı bir yapı. (Küçümsemedim lüx değil onu anlattım. Ben oyun da yaptım biliyorum.

O "yanlız" değil yalnız "yalnız" olacak.
3 kez söyledim. Windows orijinal kullanıyorum. WinRar yerine ise 7Zip kullanıyorum. Ayrıca paralı WinRar ile bedava WinRar arasında fark yok. Adam seni al diye zorlamıyor.

Mesela bu hocam cevap vermiş. Kullanıyormuş da. Bu hocamın yaptığı gibi cevap verebilirdiniz yirmi satır yazı yazacağınıza.
 
Ya arkadaş benim korsan oyun oynamamdan veya korsan kullanmamamdan uygulamaları size ne sana ne.

İster para verir alırım oyunu oynarım ister korsan oynarım. İster korsan kullanırım Windows'u ister orijinal Key alır kullanırım.

Bundan size ne ki bu benim kendi tercihim arkadaş.

Oynuyor musun diye sorun evet oynuyorum ama ben demiyorum ki "oyun alan aptaldır bro ya açıyorsun neti yazıyon Forza indir şak diye iniyor ne gerek var enayi gibi Forza'ya 150 600₺ para vermeye bro ya ahaha" oynuyorsam kendime oynuyorum size ne bundan bilseniz ne bilmeseniz ne.

Korsan Windows kullanıyor muyum kullanıyorum OEM Key alabilirim ancak anakartım vs eski olduğundan ve bu Key'in anakarta yapışacağını bildiğimden dolayı satacağım zaman neden bir başkasına Windows hediye edeyim. Yeni anakart alacağım en yakın zamanda o zaman 120 130₺ vererek Windows 10 Home OEM Key alacağım neden ben daha da korsan kullanmak istemiyorum.

Hay ne çok abartılıyor anlamıyorum. Korsan oyun arşivim var 1TB'â yakın canım ne isterse kurup oynuyorum bir sözünüz var mı var, söylediniz ne değişti hiçbir şey ben kullanmaya devam ederim.

Şu korsan kullananları linçlemeyi bir bırakın değişen hiçbir şey olmayacak, istediğiniz kadar linçleyin burada beni ben yine kullanacağım.

Bir de bıktım şu korsan konularını artık açmayın ya. İşte korsan oyun şöyle böyle konularını bıkıtım yeminle.

Not: Canım moderatör arkadaşlarım yukarıda tırnak içinde olan kısımdan bir uyarı vermezseniz severim çünkü bunu canlandırma amaçlı yazdım o konuşmayı simüle edebilmek için.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…