Korsan Oyun İndirmeyi "Çalmak" Sananlar Hakkında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tekrardan selam. 2 gün önceki korsan oyunlar hakkındaki konumda crackli oyun indirmeyi araba çalmaya vesaire benzetmişlerdi. Biz internette var olan bir dosyayı indiriyoruz sadece. Çalmıyoruz, çırpmıyoruz. Oyun yapımcısının cebinden hiçbir şey eksilmiyor. Korsan olmasa zaten oyunu alamayacağımızdan dolayı, oyun yapımcısının ortada kazanacağı bir şey de olmuyor. Biz sadece paramız yetmediğinden veya Türkiye'de bu oyunun gerçek fiyatından kat kat fazla olmasından dolayı bu dosyaya bu şekilde erişim sağlıyoruz. Zaten benim korsan olmasa bile oyun yapımcısına bu Türkiye fiyatlarında verecek 5 kuruşum yok. Biz indirsek de o korsan o sitede duruyor indirmesek de. Bizim oyun yapımcısının maddi durumuna herhangi bir etkimiz yok. Oyunu kıranların var.

Not: Lütfen konunun tamamını okumadan yorum yapmayınız, laf kalabalığından konu kapatılmasın. Şimdiden herkese değerli görüşleri için teşekkürler.

Hocam aslında Steam fiyatında en adil oyun Forza Horizon 4. bana göre.

Tutarsızlık var.

İnsanlar bağırıyordu 4 saatlik oyun neden 600 lira diye. Nasıl hiç kimse ses çıkarmadı?

Amerika ve Avrupa ile aynı fiyatları getirse Fitgirl'ün müziğini son ses açacaklar konuşuyor burada takılma sen onlara.
Onu yapacaklar karaktersizdir ama bunu yapacak kaç kişi var tartışılır.

Vallahi dostum. Watch Dogs 2 indirecektik aylar önce o kadar kayıt olduk oyun gelmedi. Yok dediler bekleyin bilmem ne, dedim bununla uğraşılır mı kardeşim hangi devirde yaşıyoruz? Elalem Mars'a araç indiriyor biz bilgisayar başında sınırda bekleyen mülteci gibi oyun bekliyoruz.
Elalen de bekliyor o sırayı, Epic sana özel bunu bekletelim demiyor.

Hesap açmak dert oldu. Vay be...

Bu tartışma asla bitmez.Konu sahibi zaten alamayacak biri korsan indirse ne indirmese ne diyor, parası olup heheh enayi miyim para vereyim diyenlerden bahsetmiyor. Aynı şekilde bütçem el veriyorsa alırım, yoksa gider korsan indiririm bu kadar basit.

Bir de oyunu oynatacak bilgisayarın var ama diyen arkadaşlar, siz herkesi 9-10bin lirayı çat diye ödeyip alıyor sanıyorsunuz sanırım? 10 taksitle ordan burdan masrafları kısarak alıyor. Azıcık empati lütfen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı