Korsan Oyun İndirmeyi "Çalmak" Sananlar Hakkında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu tartışma asla bitmez zaten. Konu sahibi zaten alamayacak biri korsan indirse ne indirmese ne diyor, parası olup heheh enayi miyim para vereyim diyenlerden bahsetmiyor. Aynı şekilde bütçem el veriyorsa alırım, yoksa gider korsan indiririm bu kadar basit.

Bir de oyunu oynatacak bilgisayarın var ama diyen arkadaşlar, siz herkesi 9-10bin lirayı çat diye ödeyip alıyor sanıyorsunuz sanırım? 10 taksitle ordan burdan masrafları kısarak alıyor. Azıcık empati lütfen.
Abartmayın hocam en az 24 taksit. Ben 4.5K Bilgisayarımı 12 ay taksitle aldım. :(

Onu yapacaklar karaktersizdir ama bunu yapacak kaç kişi var tartışılır.

Sony ve GeForce NOW'a fiyatlardan ötürü herkesin saldırdığı bir ortamda savunmaların Steam ve Epic Games'in uyguladığı bölgesel fiyatlandırmadan destek alınmadığını söyleyebilir misin özellikle de GeForce NOW fiyatının gayet uygun olmasına rağmen?

Sony ve GeForce NOW'a fiyatlardan ötürü herkesin şikayet ettiği bir ortamda Steam ve Epic Games'in bölgesel fiyatlandırmalardan destek alınmadığını söyleyebilir misin özellikle de GeForce NOW fiyatının gayet uygun olmasına rağmen?
GeForce Now fiyatı kime göre uygun? Bölgesel fiyatlandırma var zaten, gidince korsan kullanacaklar ve korsan kullananlara laf edecek kişiler karaktersizdir diyorum ben de.

Başkalarında 60 birim bizde ise 1:1 fiyatlandırmanın da üstünde satılıyor tepkim buna benim. Korsan elbette önermem veyahut savunmam ama korsan savunmuyorum diye objektif yaklaşmamak da olmaz.
Senin ne farkın var o adamdan? Şöyle soralım: Kimsin sen? Cumhurbaşkanı'nın oğlu değilsin. Sana da 60 dolardan satacak tabii ki de. Sırf sen ucuza alacaksın diye neden karından vazgeçsin o adam. O kadar para harcamış. :D
Sen Türk oyuncuları umursamazsan (işte bu yüzden CD Projekt'i seviyorum) yerel fiyatlandırma yapmayıp oyunu 500TL'den çıkarırsan korsana bir şey diyemezsin.
Derim. Benim fikir hakkımı çalıyor adam. Hırsızlığı meşrulaştırmak yüzsüzlükten başka bir şey değildir.

Sen Türk oyuncuları umursamazsan (işte bu yüzden CD projetct'i seviyorum) yerel fiyatlandırma yapmayıp oyunu 500TL'den çıkarırsan korsana bir şey diyemezsin.
Umursamak zorunda mı? Ülkenin ekonomisini yapımcı ya da dağıtımcı şirket mi bozdu? Ne kadar sığ ve gereksiz bir düşünce bu :D Yazık :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı