Korsan oyun oynamak etik mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

350070

Megapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
4
Merhaba arkadaşlar.

Korsan oyun oynamak etik midir? Ben ticaretini yapmadığım için sadece oynayıp geçiyorum ve hiç bir şekilde kendimi suçlu hissetmiyorum.
Bazı arkadaşlar da diyor ki; "Marketten süt çalıyor musun?" falan. Süt çalmak ile korsan oyun aynı gelmiyor bana.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar.

Korsan oyun oynamak etik midir? Ben ticaretini yapmadığım için sadece oynayıp geçiyorum ve hiç bir şekilde kendimi suçlu hissetmiyorum.
Bazı arkadaşlar da diyor ki; "Marketten süt çalıyor musun?" falan. Süt çalmak ile korsan oyun aynı gelmiyor bana.

Siz ne düşünüyorsunuz?
Oyunu satan kişi tarafından tabii ki etik değildir :D

Merhaba arkadaşlar.

Korsan oyun oynamak etik midir? Ben ticaretini yapmadığım için sadece oynayıp geçiyorum ve hiçbir şekilde kendimi suçlu hissetmiyorum.
Bazı arkadaşlar da diyor ki; "marketten süt çalıyor musun?" falan. Süt çalmak ile korsan oyun aynı gelmiyor bana.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Yani hocam adamlar emek verip paraya satıyorlar bedava oynamak biraz etik olur.

Eğer cidden imkan yoksa oyuna para vermeye (yüksek fiyatlar) bir sorun yok bence korsan oynamakta. Sonuçta yapımcı için senin Türk lirasıyla yapacağın ödeme ha yapılmış ha yapılmamış bir şey fark etmiyor bence. Özellikle popüler ve tutmuş oyunlar için söylüyorum. Ha paran olunca oyunun orijinalini alırsın orası başka.

Oyun eskiyse ve orijinali satılmıyorsa gayet normal, ama orijinali satılıyorsa değil. Paran mı yok? Oynama, hiç değilse bilgisayarına ne idüğü belirsiz şey indirmemiş olursun. Fitgirl gibi bir yerden indiriyorsan bilemiyorum, bana çok iyi bir fikir gibi gelmiyor.

Arkadaşlar benim param yok ama para da vermek istemiyorum. Bedava ulaşabiliyorum ya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı