Korsan oyun yüzünden bulaşan virüs nasıl kaldırılır?

xxQuasar

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Dün RDR2 crack indirdim. setup.exe çalıştırdım. Next Next Next dedim. Bilgisayarıma Avast, Kaspersky ve tanımadığım daha birçok antivirüs uygulaması indi. Ayrıca 10 saniyede bir masaüstünde uygulamalar beyaz dosya oluyor sonra düzeliyor. Görev Yöneticisi'ni açınca yüzde 90 kullanımı olan CPU hemen 30'a düşüyor.

Merhaba. Dün RDR2 crack indirdim. setup.exe çalıştırdım. Next Next Next dedim. Bilgisayarıma Avast, Kaspersky ve tanımadığım daha birçok antivirüs uygulaması indi. Ayrıca 10 saniyede bir masaüstünde uygulamalar beyaz dosya oluyor sonra düzeliyor. Görev Yöneticisi'ni açınca yüzde 90 kullanımı olan CPU hemen 30'a düşüyor.
Öncelikle sakin ol, ve temiz kurulum yap.

Crack oyunu nereden indirdiniz? O antivirüsler yüksek ihtimal virüslüdür. Onları silip orijinal siteden kaspersky indirin. Ya da malwarebytes.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı