Güvenilir ama pcye zarar görme ihtimali var.GTA 5 veya RDR2 gibi oyunlar oynamak istiyorum ama pahalı ve korsan oyuna güvenebilir miyim? Yani PC'ye zararı var mi?
Güvenilir ama pcye zarar görme ihtimali var.GTA 5 veya RDR2 gibi oyunlar oynamak istiyorum ama pahalı ve korsan oyuna güvenebilir miyim? Yani PC'ye zararı var mi?
Bazı satıcılar kendi hesaplarını satıyor, sadece oyun oynamak için alınabilir 25 TL zaten.Asla, geri alınması hayli kolay. Tek bir dekonta bakar. Ayrıca daha büyük bir suçtur.
Ancak adminleride anlamak gerek, o sunduğu rehberdeki cracklerde bi sıkıntı çıkarsa sorumlusu burası olur.
Save kendi bilgisayarına kaydediliyor.Doğruda hesap bir gitse oyundaki ilerlemem yalan olmaz mı?
Bazı satıcılar kendi hesaplarını satıyor, sadece oyun oynamak için alınabilir 25 TL zaten.
Steamunlocked? ben ondan indirince bilgisayarım simsiyah olmuştu ekran açılmadı ondan sonra format attım.Merhaba, öncelikle belirteyim, Korsan Oyun tüketme ve pazarlamayı önermiyorum. İlla indireceğim diyorsan; uzun süredir piyasada olan sitelere biraz daha güvenebilirsin.
FitGirl ve steamunlocked deneyebilirsin, sorun yaşayan duymadım.
Hocam ben de diyorumki hesaplar ortak zaten adamlar geri almıyor birden fazla kişiye satıyor.Bende bundan bahsediyorum zaten, generated hesaplara hiç bakma. Adamlar kendi hesabını satıyor, sonra platforma ulaşıp, satın aldığı herhangi bir şeyin dekont/faturasını atıp hesabı geri alıyor.
İlginç.Steamunlocked? ben ondan indirince bilgisayarım simsiyah olmuştu ekran açılmadı ondan sonra format attım.
Hocam ben de diyorumki hesaplar ortak zaten adamlar geri almıyor birden fazla kişiye satıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.