Zararlı değil. Adam akıllı yerden indirildiği sürece sorun yok.
Orada öyle yazıyor diye tüm herkesin bildiğine nasıl garanti verebilirsin? Ben çok iyi bildiğimi falan iddia etmedim.İnsanları kurallar hakkında bilgilendirmek de kural ihlalidir. (Kural 26) Kuralları tek siz okumadınız, biz de okuduk. Alay konusu olan, hem kuralları çok iyi biliyor gibi yapmanız hem de kural ihlalinde bulunmanız.
Foruma kayıt olurken kuralları okumak ve uymak da (tıpkı kullanıcı adı ve şifreyi kayıt alanına girmek gibi) zorunlu. Madem bilmiyorsunuz neden birilerini bilgilendirmeye çalışıyorsunuz?Orada öyle yazıyor diye tüm herkesin bildiğine nasıl garanti verebilirsin? Ben çok iyi bildiğimi falan iddia etmedim.
Arkadaşlar bildiğiniz üzere güzel oyunlar çok pahalı oluyor, Assasin's Creed Odyssey gibi.
Bunları bilindik sitelerden indirmek bilgisayara zarar verir mi?
Foruma kayıt olurken kuralları okumak ve uymak da zorunlu. Madem bilmiyorsunuz neden birilerini bilgilendirmeye çalışıyorsunuz?
Arkadaşlar bildiğiniz üzere güzel oyunlar çok pahalı oluyor, assasin's Creed Odyssey gibi.
Bunları bilindik sitelerden indirmek bilgisayara zarar verir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.