Korsan Oyuna Karşı Olanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yine şaşırtmadı...

Yalakalık? Yapımcı ekibin oyununa para verip. Onlara destek olmak yalakalık mı olmuş? Siz destek olmakla köstek olmayı karıştırmışsınız.
Öyle bir şey dediğimi hatırlamıyorum. Ben, korsan kullanıp burada "Korsan kullanmıyorum, emek hırsızlığıdır." deyip, moderasyona ve yöneticilere ve üyelere yalakalık yapanlardan bahsediyorum.

Siz çok geride kalmışsınız. Yukarıyı okuyun biraz, orada sizin için cümlelerce cevap var.

Korsan kullanımı arkasındaki yüzlerce insana, harcanan milyar dolara ve binlerce saatin hırsızlığıdır. Kullanıp kullanmamanız umurumuzda değil ancak o ürünü alacak durumunuzun olması o ürünü çalmayı meşru kılmaz. Korsan kullanın veya kullanmayın umrumda değil ancak korsanı övmek, teşvik etmek yüzsüzlüktür. Oyunların fiyatlarına değil de bu duruma gelmemize sebep olanı tartışmak lazım.

Gerginlik, stres olan varsa sorun ondadır hocam. Biz seviyeli bir şekilde tartışmamızı sürdürüyoruz diye düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…