Korsan Oyuna Karşı Olanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yine şaşırtmadı...
Screenshot_1.png

Yalakalık? Yapımcı ekibin oyununa para verip. Onlara destek olmak yalakalık mı olmuş? Siz destek olmakla köstek olmayı karıştırmışsınız.
Öyle bir şey dediğimi hatırlamıyorum. Ben, korsan kullanıp burada "Korsan kullanmıyorum, emek hırsızlığıdır." deyip, moderasyona ve yöneticilere ve üyelere yalakalık yapanlardan bahsediyorum.

Oyun oynamayı temel ihtiyaç kategorisine koyup pahalı diye korsan edinip emek hırsızlığını meşru göstermeye çalışmak ne kadar ironik. Benim gözümde korsan olan eğlence araçları, marketten param yok diye keyfi için cips çalan çocuğun düşüncesi ile aynıdır.
Siz çok geride kalmışsınız. Yukarıyı okuyun biraz, orada sizin için cümlelerce cevap var.

Korsan kullanımı arkasındaki yüzlerce insana, harcanan milyar dolara ve binlerce saatin hırsızlığıdır. Kullanıp kullanmamanız umurumuzda değil ancak o ürünü alacak durumunuzun olması o ürünü çalmayı meşru kılmaz. Korsan kullanın veya kullanmayın umrumda değil ancak korsanı övmek, teşvik etmek yüzsüzlüktür. Oyunların fiyatlarına değil de bu duruma gelmemize sebep olanı tartışmak lazım.

Yine şaşırtmadı...
Eki Görüntüle 925416

Gerginlik, stres olan varsa sorun ondadır hocam. Biz seviyeli bir şekilde tartışmamızı sürdürüyoruz diye düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı