- Makaleler
- 3
Mesajları tek tek oku önce, 15 sayfa var, sonra devam ederizBiz senin orijinal yazılım kullanmana laf ediyoruz zaten bravo. A1 Türkçe herhalde.
Mesajları tek tek oku önce, 15 sayfa var, sonra devam ederizBiz senin orijinal yazılım kullanmana laf ediyoruz zaten bravo. A1 Türkçe herhalde.
Öyle bir şey dediğimi hatırlamıyorum. Ben, korsan kullanıp burada "Korsan kullanmıyorum, emek hırsızlığıdır." deyip, moderasyona ve yöneticilere ve üyelere yalakalık yapanlardan bahsediyorum.Yalakalık? Yapımcı ekibin oyununa para verip. Onlara destek olmak yalakalık mı olmuş? Siz destek olmakla köstek olmayı karıştırmışsınız.
Siz çok geride kalmışsınız. Yukarıyı okuyun biraz, orada sizin için cümlelerce cevap var.Oyun oynamayı temel ihtiyaç kategorisine koyup pahalı diye korsan edinip emek hırsızlığını meşru göstermeye çalışmak ne kadar ironik. Benim gözümde korsan olan eğlence araçları, marketten param yok diye keyfi için cips çalan çocuğun düşüncesi ile aynıdır.
Herkeste para yok, para olsa alırdık ama yok işte...Yalakalık? Yapımcı ekibin oyununa para verip. Onlara destek olmak yalakalık mı olmuş? Siz destek olmakla köstek olmayı karıştırmışsınız.
Dedi ve cracklı GTA 5 indirmeye gitti.Korsan oyun emek hırsızlığıdır aksini iddia eden Torrent moruk diyen tiptir. Change my Mind.
Siz tüm paranızla destek olun hocam. Fanboydan farkınız yok.
Gerginlik, stres olan varsa sorun ondadır hocam. Biz seviyeli bir şekilde tartışmamızı sürdürüyoruz diye düşünüyorum.Yine şaşırtmadı...
Eki Görüntüle 925416
Korsan oyun oynamak hakkında ne düşünüyorsunuz?
Forza Horizon 4'ün çok tuhaf bir şekil de fiyatı artmış. Standart sürümü 130 TL. Alacaktım, ama erteledim. Keşke ucuz iken alsa idim😞 Game Pass zaten çöp, ona her ay 30 TL vermem. 10, 25 TL gibi satılan hesaplar var. Ama onlar da sıkıntılı, senin ile birlikte +1000 kişi daha giriyor. Şu an...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.