Korsan oyunlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
180 mesaj olmuş neredeyse herkes emek hırsızlığı olmasından virüs olmasından vs bahsetmiştir ben korsanın farklı bir yanından bahsedeyim korsan oyun yüklemek emek işidir her zaman bir stres acaba virüs var mıdır, bu site güvenli midir, part part indiriyorum acaba linklerde sıkıntı var mı, acaba oyun çalışır mı ve daha sayamadığım tonlarca dert yani bazen korsan yüklemek mecburiyetinde kaldığımda sırf bu kadar uğraşmamak için orijinal e yöneliyorum cidden aşırı uğraştırıcı bir olay.

Orijinal tabii daha basittir ama ekonomi belli.
 
Oyuna verecek parası olmayan insan kullanabilir. Ama bilgisayara yüzlerce para dökmüş insan kullanırsa çıldırıyorum.

1 yıldır korsan kullanmıyorum.

Param da yok, düzgün bilgisayarım da yok ve mecbur korsan oyun kullanıyorum, bu kimseyi ilgilendirmiyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Orijinal tabii daha basittir ama ekonomi belli.

Hocam misal veriyorum, adam Witcher 3 oynamak istiyor ve Witcher 3'ü isterse adam bedavaya korsan şekilde indirebilir fakat indirimde 12 TL'ye düşen Witcher'ı adam korsan oynuyorsa cidden adamda sıkıntı ararım. O kadar uğraşmaya değecek bir para değil, 12 TL'ye alırsın, Steam'den tek tıkla yükler oynarsın. Dert yok, tasa yok ama konu RDR 2 gibi büyük oyunlara geldiğinde o zaman korsan oynayanları anlayabiliyorum. 250 TL az bir miktar değil. Adam uğraşsa bile sonucunda büyük bir mebla kalıyor adamın elinde (korsanı desteklemiyorum, burada parası olmayan arkadaşlar için korsanın ne kadar uğraştırıcı olduğundan bahsediyorum).
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi paramı kazanmadan önce korsan indiriyordum. 3 ay sanayide çalışıktan sonra her oyunu almaya başladım (2 oyun 1 DLC aldım 😀). Para kolay kazanılmıyor, kimsenin hakkına girmeye gerek yok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Denuvo vb. korumalardan arındırılmış ve kırılmış oyunların performansı orijinale göre çoğunlukla daha iyidir. Bir de 10 TL, 10 TL'dir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Korsan hayat kurtarıcıdır. Parası olmadığı için korsan kullananlara en ufak bir lafım olmaz, ben de onlardan biriydim. Ama ben parası olup da korsan kullananlara karşıyım. 7 sene boyunca ETS2'yi korsan oynadım, geçen sene elime para geçtiği an oyunu orijinal olarak satın aldım.
 
Spotify APK 4-5 yıldır hayatımı kurtarıyor :D Onun dışında eskiden indirdiğim APK oyunun haddi hesabı yoktu. En basitinden para hileli NSS, full versiyon Plague Inc, NBA Jam gibi onlarca (belki de yüzlerce) iyi oyunu oynamıştım zamanında. Bilgisayarda ise masaüstünde çoğunluk korsan olsa da laptopuma daha hiç korsan kurmadım, öğrenci olduğum için birçok lisanslı programı ücretsiz kullanabiliyorum zaten.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Vallahi @Hamzz hocamdan Witcher 1-2-3 aldım. Şu an FitGirl'den indiriyorum. Nedeni hakkında hiçbir fikrim yok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı