Korsan oyunlar ve ekonomi

• Konuyu başlatan Silinen üye 106715
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 33
  • Görüntüleme 3.186
S

Silinen üye 106715

Ziyaretçi
Yani oyun fiyatlarına bakıyorum çok pahalılar. Alın gücü zaten düşük, dolar 6,80. Adam zar zor parasını biriktirmiş 2. el bir aistem toplamak istiyor. Oyun fiyatlarına bakınca da orada sıkıntı oluyor. "O oyunlarda bir sürü insan saatlerce çalışmış bir zahmet parasını da verin" dediğinizi duyar gibiyim. Haklısınız da. Ama burada pek mümkün olmuyor ve insanlar oyunları oynayamıyorlar. Mecburen korsana yöneliyorlar. Üzücü bir durum :(

Korsan oyun kullananlarla derdim yok. Korsanı, emek hırsızlığını haklı göstermeye çalışanlarla derdim var. Ben de korsan kullandım bazı oyunları ve hala, nadiren de olsa, korsan kullanıyorum ama hiçbir zaman gelip fakir edebiyatı çekip korsan oyun kullanmayı savunmuyorum. Yanlış bir şey ama yapacak bir şey yok.
fad77244-3c7e-4e03-9df5-2b5ea8c1f7d2.jpg

Bu konu hakkında haklı olabilirsiniz fakat konuyu neden müzik ekipmanlarına açtınız? :)
Konu dışına açmamış mıyım? Sanırsam yanlış tıkladım malum, telefondan tıklayınca yanlış yerlere değdi herhalde :)
Korsan oyunu isteyen istediği gibi oynar kardeşim buna kimse bir şey diyemez kimse kusura bakmasın. Ama yüzsüzlük edip para veren enayidir dersen afedersiniz ama ne akrabası kalır ne bir şeyi.
İlk yazdığınızı doğru bulmuyorum. Mümkün olduğunca orijinal alınmalı. Ama 2. dediğinize hak veriyorum.

"Oyuna para veren adam maldır" diyen adam net karakter yoksunudur. Bu tipler genelde gider Metin2'de 100₺ verip oyun içi para alır, item alır. Gidip LoL'de 500₺ kostüme, kozmetiğe bayılır. Ama 100₺ bir oyun için çok der. Sanki online oyunlara verdiği para hayır kurumlarına gidiyor :D

Kimse kusura bakmasın ancak ben bir oyun için 250₺ para vermem adamların 60 birim para vererek aldığı şeyi biz 250 birim para verip alıyoruz gerek yok. Makul bir fiyat seviyesine düşer alırım ama hayatta o kadar para vermem bir oyuna. Crack indiririm oyunu sömürürüm uygun fiyata inerse alırım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı