Daha fazla
Maddi durumunuz yoksa korsan oyun kullanır mısınız?
Şanslı falan değiliz diğer şeylerin erişilebilirliği düşük olunca sanala para yatırmak zorlaşıyor.Sus, çünkü oyun fiyatları konusunda şanslıyız. Maaş kastettiysen o konuya yorum yapmıyorum.
Crack kullanırım, ama Steam oyunlarını cracklememekte ısrarcıyım. Epic oyunlarında crack kullanıyorum.
Kullanmam diyenlerin samimiyetine inanmıyorum.
Oyun fiyatları konusunda şanslıyız diyorsan şaka yapıyorsundur inşallah. Konuya gelirsek aslında oyunlar ucuzlasa herkes orjinal alır. Adamın oyununun 500 TL'den 1 tane satacağına, 80 TL'den 10 tane satmasının daha işine gelir diye düşünüyorum. Sonuçta herkese ayrı ayrı üretmiyorlar. Yemek falan değil bu. Direk bir tane üretiyorsun oyundan sonra dağıtıyorsun. Şahsen ben hala kullanıyorum. Korsan kullanmak doğru değil ama kendimizi kandırmayalım yemeğe para bulamazken bir oyuna 300 TL biriktirmek inandırıcı gelmiyor. Param olsa hepsini orjinal alırdım ama coğrafya kaderdir zaten biliyorsunuz. Online oynamak isteyenler için en iyisi Origin Access. Diğer oyunlar içinde Xbox Game Pass PC sürümü.Sus, çünkü oyun fiyatları konusunda şanslıyız. Maaş kastettiysen o konuya yorum yapmıyorum.
Crack kullanırım, ama Steam oyunlarını cracklememekte ısrarcıyım. Epic oyunlarında crack kullanıyorum.
Beni inandırın diyen olmadı zaten.Kimsenin sizi inandirma gibi bir zorunlulugu oldugunu düsünmüyorum.
60 birimden yukarısı kabul edilebilir değil.Oyun fiyatları konusunda şanslıyız diyorsan şaka yapıyorsundur inşallah. Konuya gelirsek aslında oyunlar ucuzlasa herkes orjinal alır. Adamın oyununun 500 TL'den 1 tane satacağına, 80 TL'den 10 tane satmasının daha işine gelir diye düşünüyorum. Sonuçta herkese ayrı ayrı üretmiyorlar. Yemek falan değil bu. Direk bir tane üretiyorsun oyundan sonra dağıtıyorsun. Şahsen ben hala kullanıyorum. Korsan kullanmak doğru değil ama kendimizi kandırmayalım yemeğe para bulamazken bir oyuna 300 TL biriktirmek inandırıcı gelmiyor. Param olsa hepsini orjinal alırdım ama coğrafya kaderdir zaten biliyorsunuz. Online oynamak isteyenler için en iyisi Origin Access. Diğer oyunlar içinde Xbox Game Pass PC sürümü.
Doğru olanı o zaten ama durumu olmayan birisi gerçekten alamaz bu da bir gerçek.Eğer binlerce dolarlık uygulamalar haricinde diyorsak kullanmıyorum. Ancak oyunu beğenecek miyim, beğenmeyecek miyim diye test amaçlı indiriyorum. Onun dışında satın alıyorum.
10 liralık korsan key ile Windows etkinleştirenler, korsan oyun oynamam diyor...
Var, çoğunlukla yasal süreç işlemiyor böyle bir farkı var.Zamanında kullandım fakat artık kullanmıyorum. Oyunların lüks olduğunu anladım. Nasıl ki bilgisayar çalmıyorsan, baklava çalmıyorsan, araba çalmıyorsan oyun da çalmamalısın. Bunların birbirinden farkı yok
KatılıyorumDoğru olanı o zaten ama durumu olmayan birisi gerçekten alamaz bu da bir gerçek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.