Korsan Windows 10'u orijinal Win 8 yapmak

Hmm anladım, peki yukarıda bahsedilen windows.old dosyası ben de yok o bir sıkıntı yapar mı?
Sıkıntı olmaz. O dosya yükseltme ya da büyük güncellemeler sonrasında oluşan geri dönüş dosyası. Adam sıfırdan Windows kurunca olmaz o. Windows 8.1 ISO'sunu indirdikten sonra DVD ya da USB belleğe yazıp sıfır kurulum yapmanızı öneririm. Ayrıca lisanslı şekilde geldiyse mutlaka lisansın etiketi vardır. Laptopta genelde cihazın altına koyarlar bunu. Kasalarda ise genelde yanda yapıştırılır.

Win 7 ve sonrası işletim sistemlerinden ücretsiz Win 10'a geçiş var. Ancak Home ise Win 10'da Home, Pro ise Win 10 Pro kurduğunuzda ücretsiz aktivasyon oluyor.

windows.old klasörü olsa da ise yaramaz çünkü toplu lisanlaniyor.
Bilgisayarın altında OEM lisans etiketi varsa onu kullanabilirsin.
Windows hesabınla girsende olmaz nedeni lisansı sitesinden satın almadığından.
Microsoft sana bu konuda destek vermez üretici firmayla görüşmeni söyler.
Anakarta gömülü etkileşmesi için sildigin Win 8.1 sürümünü yüklemelisin farklı olursa kabul etmez.

1. 20 internette liraya dijital lisans satılıyor
2. 40- 80 lira arasi OEM lisans satılıyor.
3. servise gonderirsin ayni model bilgisayardan kopyanabilir.
4. tabii ki Türk usulü lisanssız etkinlestirebilisin.

Öncelikle selamlar herkese.

Bilgisayarım orijinal Win8.1 le geliyor ben bunu bir bilgisayarcıya verip korsan Windows 10 attırdım. Şimdi bunu tekrar eski orijinal haline çevirmek istiyorum nasıl yaparım?

Geçmiş olsun artık 😂, lisanslı bilgisayarı kendin ücretsize yükseltebileceğin halde gidip bilgisayarcıya crack Windows 10 indirmen yani... 😐

Öncelikle selamlar herkese.

Bilgisayarım orijinal Win8.1 le geliyor ben bunu bir bilgisayarcıya verip korsan Windows 10 attırdım. Şimdi bunu tekrar eski orijinal haline çevirmek istiyorum nasıl yaparım?
Çok elverişli fiyatlarla internette satılan Win 10 keyler'inden satın alınıp, en son sürümü kurulabilir. Korsana göre çok üstün Windows 10 özelliklerini göreceksiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı