Arkadaşlar bedava 3. parti yazılım indirmem sonucunda bilgisayarıma virüs bulaştırdığımı düşünüyorum. İşlemcimin %90'ını kullanan bir uygulama var. Adı ise wup.exe. Nasıl düzelecek bilmiyorum bilgisayarım felaket yavaşladı. Şu anda ise tarayıcımda reklamlar açılıyor (bütün tarayıcılarda aynı).
Malwarebytes icabına bakacaktır. Korsan yazılım mümkün oldukça kullanmamaya çalışın, korsan indirecekseniz de her siteden indirmeyin, güvenilir siteleri kullanın.
E ye bas ayağa kalk > W. A. S.D ile mutfağa git > buzdolabının önüne gel F'ye bas > su itemini şeç > bir bardak iç ya da format at keylogger de olabilir alış veriş yaptıysan rahmetli kart alış veriş yapmayı severdi.
Arkadaşlar bedava 3. parti yazılım indirmem sonucunda bilgisayarıma virüs bulaştırdığımı düşünüyorum. İşlemcimin %90'ını kullanan bir uygulama var. Adı ise wup.exe. Nasıl düzelecek bilmiyorum bilgisayarım felaket yavaşladı. Şu anda ise tarayıcımda reklamlar açılıyor (bütün tarayıcılarda aynı).
BTC mining bulaşmış 1 öğün Malwarebytes 1 öğün Kaspersky yazıyorum nereden indirebilirim diye sorarsan internete yaz orijinal sitesi ilk başta olacak ona tıkla. Eğer olmazsa son çağre olarak 1 öğün format yazıyorum.