Korsan yazılım kullanmak için bahaneler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamamen katıldığım nokta bu. Evet yazık ama bu bir temel ihtiyaç değil sonuçta. 2 sene beklersin sonra oynarsın gerekirse. Ya da indirim kovalarsın. Dövizden dolayı pahalı olması bunu korsan indirebileceğimiz anlamına gelmiyor.

Not: Direk @PROTECTQ ' ya yazılmış bir yorum değildir. Yanlış anlaşılmalara sebep olmasını istemem.

O kişinin para kazanmasını azaltırsınız. Potansiyel binlerce müşteri aman beleşi varken neden para vereyim diyor sanki bilmiyoruz. Fakir edebiyatını geçelim dostlar.

Sen gel günde 12 saat birinin emri altında çalış hiç eğlenme yaşarsın ama bir yerden sonra psikolojin bozulur hocam ya insafsızlık bu eğlenmek ihtiyaçtır.

Siz klonlama ile adamdan normal olarak bir ürün calmamis olsanız bile para çalmış oluyorsunuz. Sonuçta Arz/Talep dengesini bozuyorsunuz. Adam 1 milyon kopya verecekse ve 10 milyon kişi istiyorsa bu kopyayı adam 100₺'den satacak. Ama siz 10 milyon kopya sundugunuzda 20₺'den satmak zorunda kalacak. Eğer aklınıza 'neden hiç eskisi gibi güzel oyunlar gelmiyor' diye bir düşünce gelecek olursa korsan ile o şirketleri batirmanizi soyleyebilirim

Orjinal minecraft varken korsan kullanan ben D. Yanlış anlaşılma olmasın, Orjinal minecraft'ı satın almıştık, şuğanki haline kıyasla daha ucuzdu, ama ısınamadım çok, korsan daha güzel geliyor. Ama diğeri ile de oynarım.

Ben kullanıyordum. Benim fikrim bu, bu sitede kimsenin korsan sorusuna cevap verilmemeli. Destek verilmemeli. Ama kullanıyor diye de yargılanmamalı. Herkesin kendi özgür iradesi var. Biz sadece öneri yapabiliriz buna karışma ya da yargılama hakkına sahip değiliz. Benim fikrim bu.

Korsan kullanarak bunu sağlamıyor musun?

Para kazanmasını azaltmak ve engellemek ayrı şeyler.

Hırsızlıkta ondan eşya çaldığınızda eşya azalır. Buda satıcak şeyi azalır anlamına gelir.

Korsan para kazanmasını engellemez. Mesela 1 kişi korsan kullanınca adamın geliri yok olmaz.
Orijinal alan kişilerden hala gelir elde eder.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…