- Makaleler
- 9

Çalmanın doğru/iyi sayılabileceği sayılı felsefi görüş vardır. Zaten sadece ahlaken değil hukuken de yasak olduğunu belirttim defalarca.
Korsana destek vermiyoruz diyen çoğu kişinin korsan kullanması?
Hocam buna özgür irade denir. Biri korsan kullanıyor diye onun üstüne giderseniz o da kendini savunacaktır. Hakaret edince o kişiye konu daha da uzayacaktır. Bu yüzden özgürlüğünüz birinin özgürlüğünü kısıtlayana kadardır ilkesine bakarsak onlar sizi kısıtlamıyorlar onların korsan kullanması sizi etkilemiyor. Bu yüzden bu tarz başlıkları saçma buluyorum.Hocam ben konuyu takipten çıkarıyorum, kafataslarının içindeki et parçasını kullanmadan yorum yapıyorlar, cidden uğraşmaya değmez. Eğer laf anlatmaya devam edeceksen kolay gelsin.
Hocam ben konuyu takipten çıkarıyorum, kafataslarının içindeki et parçasını kullanmadan yorum yapıyorlar, cidden uğraşmaya değmez. Eğer laf anlatmaya devam edeceksen kolay gelsin.
Sonunda benimle aynı düşünen biri.Maddi olarak çok etkiler şirketi denmiş ama bu yanlış. Mesela GTA5 deliler gibi sattı. Hala da satıyor. Ama oyun çıktıktan 1-2 gün son kırıldı. Bazen bu korsan olayı şirketlerin bile işine geliyor. Mesela siz serinin bir oyununu oynadınız ve sevdiniz. Sonraki oyunda almak isteyebilirsiniz. Aman neyse ne. Burada tartışmak hiçbir noktaya varmaz.
Adobe Premire : 1.841,52 ₺/yıl
Adobe Photoshop : 2.004 ₺/yıl
Adobe After Effect : 1.272,00 ₺/yıl
Internet Download Manager : 86.99 ₺/yıl
Microsoft Office 365 Bireysel Hesap 409,99 ₺/yıl
Bunlar kullandığım programların sadece azınlık bir kısmı bunun gibi daha onlarca programı yani nasıl olucak bir açıklar mısın? Ücretsiz sürümde her şey kapalı bir şey yapamıyorsun.
Korsan ürün kullanıp yaptığı şeyin kötü olduğunu bilen kullanıcıdır. Diğer korsan kullananlara laf etmiyor ise sorun yoktur.Korsana destek vermiyoruz diyen çoğu kişinin korsan kullanması?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.