Korsan yazılım kullanmak için bahaneler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sadece şunu demek istiyorum. Bazı özel firmalar haricinde Steam hala dolar kurunu 1.5₺ olarak sunuyor. Bugün 30 liraya satılan oyun yarın 120₺ olduğunda sizi görmek istiyorum. 30 lira bile veremeyecek durumdaysaniz o zaman iyice ağlarsınız.

Yine boş konu isteyen istediğini yapar ister orjinal alır ister korsan kullanır sen burada hırsızlık cart curt diye duyar kasınca adam korsanı mı bırakacak sanıyorsun.
:D Bunun adı duyar kasma değil. Doğruya doğru yanlışa yanlış. Nasıl olsa yaptıklarından dönmüyorlar diye hiçbir yanlışa tepki göstermeyelim mi bu nasıl bi mantık?

Soru sormak istiyorum size. Tosuncuk milyarlarca lira ile kaçtı ona bir şey yapılamıyor değil mi? O zaman yaptığı da suç değil? Musa Orhan'da dışarıda hapse atılmıyor o zaman o da suç degil? Böyle mi düşünüyorsunuz?

Ben iyi ya da kötü demedim korsana fark ettiyseniz ama arkadaş bildiğiniz duyar kasmış dijital oyunu araba çalmayla falan eş tutanları zaten saymıyorum bile.

Korsan uzun zamandır yaşayan bir kahramandır. Hırsızlık ile klonlama farklı şeylerdir.

Hırsızlık : Birinin eşyasını bedava çalmak ve onun para kazanmasını azaltmak.
Klonlama : O eşyayı klonlarız. Adamdan çalmış sayılmayız. Adamın para kazanmasını azaltmayız. Eşyayı artırırz. O eşya adamdan gitmez. Bizde artar.
Elinize sağlık.

:D Bunun adı duyar kasma değil. Doğruya doğru yanlışa yanlış. Nasıl olsa yaptıklarından dönmüyorlar diye hiçbir yanlışa tepki göstermeyelim mi bu nasıl bi mantık?
Doğrular, yanlışlar, vicdan, ahlak, bunlar subjektiftir ve kişinin kendisi belirler nasıl olacaklarını. Kendini Allah falan zannediyorsun herhalde, en doğru ahlak benim tavsiye ettiğimdir diye geziniyorsun çünkü sayfalardır.

:D bunun adı duyar kasma değil. Doğruya doğru yanlışa yanlış. Nasıl olsa yaptıklarından dönmüyorlar diye hiçbir yanlışa tepki göstermeyelim mi bu nasıl bir mantık?

Aynı korsan konularına 1 tane daha yenisini ekleyince korsan kullananlar korsanı birakmayacak diyorum bu yüzden boş konu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı