Korsana neden destek yok?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hakkını vermediğimi nereden biliyorsun? Ben o oyunlara para vermesem bile inceleme yaparak, o oyun hakkında söz ederek büyümesini sağlıyorum.

Hakkını vermediğimi nereden biliyorsun? Ben o oyunlara para vermesem bile inceleme yaparak, o oyun hakkında söz ederek büyümesini sağlıyorum.

Oyunu korsan oynayarak ölmek kaybolmak üzere olan oyunun 2. serisini milyonlar sattırıyorsun. En azından etrafına çevrene reklam yapıyorsun.

Diğer oyunların korsanla nam salmadığı ne malum, senin internet kafede oynadığın CS 1.6'lar Steam sürümü müydü yoksa oyunyöneticisi yada csduragi miydi? Kimse oyunların ne olup ne olmadığını bilmediği için para vermiyordu, gidip korsan oynuyordu.

Bende bir türlü GTA 4'ü korsan oynayamadım. Sürekli hata veriyordu. Haklıya haklı.

Şu korsan oyunları Ferrari ile Mercedes ile karşılaştıranlar var ya harbiden komiksiniz siz Yapımcısının bile haberinin veya umrunun olmadığı şeyleri karşılaştırırken dikkat edin komik duruma düşüyorsunuz

Hayır ne alakası var. Kullanılmış bir fikir bir değer içermez diyorum. Kimsenin beynine laf attığım yok.
Yazılan bir kitap fiziksel. Ancak bunu PDF haline getirip dijital olarak çoğaltmakta sorun yok o zaman bu mantığa göre. Bu da apaçık kişinin emeğini çalmaktır.

Edit: Soru net, cevap net. Bilgiyi almak veya almamak size kalmış. Ben atayım da.

Emek hırsızlığı olan bir şeye neden destek verilsin?

Kitap dediğin zaten ücretsiz bir şey genel olarak, halk kütüphanesine hiç gitmediniz sanırsam. Orada istediğiniz kitabı bedavaya okuyabiliyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…