Korsana neden destek yok?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Abi hala neden bu konular açılıyor. Kural basit. Korsana burada destek yok. Ben de bayılmıyorum buna ama kural işte ne yapacaksın ? Korsanda destek alabileceğin bir sürü yer var. Burada almak zorunda değilsin.

Bu konuyu iyice, her şeye Amerika'nın oyunu diyen dayıların mekanına çevirdiniz. Nasıl komplo teorileri bunlar hocam?
Bu konunun başında korsan oyunlar win tarfından engelleniyor oyun sektörüde reklamlara ve video kanallarına 2 kat para verip reklam yaptırıyor . Zarar ediyor

Hepsi "Ben salak mıyım para verdim? Onlarda oynamasın" kafasında.
Aynen öyle. Oyun dijital firma zarara girmiyor hatta destek oluyoruz diye salakça bahane buldunuz korsanı savunmak için. Parası olmayan oyunu oynamayacak bu kadar basit. Korsana karşı çıkan insanlar içki içip zina mı yapıyor? Ne saçmalıyorsun sen?

O kitabı yazan kişiye ödeme yapıldığını nereden biliyorsun ki? Belki kendisi kütüphanelere vermek istiyor, gönüllü olarak. Parası olmayan çocuklar okusun diye. Ben birçok yazarla konuştum, ve hiçbirinin para için kitap yazdığını düşünüyorum.

Hocam kendi isteğiyle vermişse burada zaten sorun yok. Epic'in oyunları bedavaya vermesi gibi. Ama yazar sadece para ile satmak istiyorsa ve birileri de fotokopi ile onu çoğaltıyorsa burada büyük bir sorun var.

Korsan oynamak yayıncıya yada yapımcıya bir zarar getirmez, aksine + bile getirebilir. Oyunu almayacak olan zaten almaz yani şirkete bir şey kazandırmaz. Korsan oynayarakta bir şey kazandırmıyor olabilir ama ileride oyunu beğenip alabilir. Ben Cyberpunk 2077'yi ön sipariş ile aldım çünkü oynamaya niyetim var. Oynamak isteyen hiç düşünmeden alır bu kadar basit. Korsan konularını görünce kendimi Diyanet'in forum sayfasında filan sanıyorum. Çok büyük günah, suçtur, hırsızlıktır diyen var. Her akşam içki içip, zina eden adamların korsan oyunda bu kadar dindar olması çok şaşırtıcı. Hepsi "Ben salak mıyım para verdim? Onlarda oynamasın" kafasında. Herkesin günahıda, sevabına kendine.
Herkesin günahı kendine biliyoruz ancak o oyunları indirdiğinizde, eğer firma sizi bulursa para veya hapis cezası alabilirsiniz.

Aynen öyle. Oyun dijital firma zarara girmiyor hatta destek oluyoruz diye salakça bahane buldunuz korsanı savunmak için. Parası olmayan oyunu oynamayacak bu kadar basit. Korsana karşı çıkan insanlar içki içip zina mı yapıyor? Ne saçmalıyorsun sen?

Bana sadece sunun cevabını verin Epic Games neden oyun yerine ekran kartı dağıtmıyor.
Herkesin günahı kendine biliyoruz ancak o oyunları indirdiğinizde, eğer firma sizi bulursa para veya hapis cezası alabilirsiniz.

Peki bu korsan oyun sitelerini bulmak çok mu zor neden kapatmıyorlar. Sizce.

Niye kendinizi çıkmaza sokuyorsunuz ki? Verilmiyor destek işte.

Paranız yok diye kullanıyorsunuz, ya da işinize gelmiyor diye kullanıyorsunuz. Kimliğinizi gizli tutun.
Her seferinde bir ton azar işitmenize ne gerek var.

Burası resmi bir kurum olmayı tercih eden bir yer, şayet korsana destek verilseydi bir çok sponsorluktan muaf tutulacaktı.

Korsanı yayanlar korsana destek versin.

Bana sadece sunun cevabını verin Epic Games neden oyun yerine ekran kartı dağıtmıyor?
Yani yanlış anlamayın da çok anlamsız bir kıyaslama. Bir, fiziksel bir şeyi dağıtmakla bunu dağıtmak aynı şey değil. İki, fiyat farkı. Üç, sebep.

İlk ikisi açık ama o sebeplere cevap bulsak da bir mantığı yok. Aslında onları işin içine katmaya da gerek yok.

Epic hayrına mı oyun dağıtıyor? Bir çıkarı var. Adını duyuruyor, kullanıcı kitlesi çekiyor, daha fazla insan Epic'e üye olduğu gibi aktif oyuncu sayısı artıyor. İnsanları kendi platformlarına çekip oradan indirim ile oyun satın almasını sağlamak istiyor. Amaçları iyilik mi sizce? Bunun da korsan ile ne alakası olduğunu çözemedim ya, neyse.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı