Korsana neden destek yok?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence dediğiniz gibi herkesin alacak parası yok ama korsan oyunlarda mesela Euro Truck Simulator 2.
Multiplayer için illaki satın almak şart.

Korsana destek verilmez. Emek hırsızlığı sonuçta. Bunu diyorum ama belirli yerlerde ben de korsan kullanıyorum. Türkiyede yaşıyoruz ve ben öğrenciyim. Bir programa 2000 küsür TL bayabilecek durumda değilim ama 100 TL'lik oyunun da pazarlığı yapılmaz. İndirimi bekleyip alacaksın.

Program konusu tabi ki muamma. Bir programa 1000-2000 TL kimse vermez. Oyunlar ve diğer 400-500 TL altı programlar için konuşuyoruz.

Cidden o kadar değişik ve saçma şeyler yazılmış ki şok oldum. Korsanı destekleyin isterseniz. Birisi Epic Games korsan oyun dağıtıyor falan demiş. Orijinal oyunu yüklediğinde sorun devam ediyorsa buraya yazarsan yardım ederiz zaten. Belli kurallar var, uymak zorundasın. Alacak paran yoksa, için rahat ediyorsa korsan indirip oynarsın. Sonra, bilgisayarda virüs var, bilgisayar yavaşladı gibi konular açmayın burada.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…