Korsana neden destek yok?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben pek Mac OS uzmani sayilmam ama, Mac OS X ile ayni kategoride degil mi bu Catalina?

Eki Görüntüle 599991

Oyunun sitesinde Mac OS X destekledigini söylemisler.
Catalina'da desteklemiyor uyarısı geliyor ama ben oynayabiliyorum korsan ile...

En çok korsan bahanesi olan yazılımın (Photoshop) aylık fiyatı 60 TL. Ve işi bunun üzerine olmasına rağmen bu yazılımı bile korsan kullananlar var...

Sende söylüyorsun korsanın maliyeti yok. Ben olayın ahlaki değerinden bahsetmiyorum o başka bir boyutta incelenir. Olayın temeline bakılmalı senin para birimin oyunun çıktığı gibi 60 TL'ye çıksa alır geçersin 350-400 TL'yi oyuna vereceğine kiranı ödersin İnternet ödersin bedava ulaşacak korsanı olduktan sonra çocuk gider onu indirir oynar bu ülkede KYK bursları ne kadar? Her zengin A++ oynayacak o çocukta sana göre 5 liralık oyunlara mahkum kalacak öyle mi? Pek zannetmiyorum ikamesine anında ulaşmış. Bunun engellemenin tek yolu da güçlü bir para birimin olacak kardeş Öyle dolar 1, 5TL zamanından çık bence o dönemleri geçeli çok oldu. Her sene alınan bir oyunun fiyatı 20-30 TL üzerine çıkarak katlanarak arttı. Sen ise ahlaktan bahsediyorsun kusura bakma böyle ortamlarda ahlak olmaz insanlar bu ülkede yere atılan pazar artıklarıyla geçinmeye çalışıyor. Herkes herkesten çalıyorsa o ülkede ne ahlak kalır ne de adalet, adaletin olmadığı yerde de anarşi çıkar. Korsan da bir anarşidir.

Adam istediği kuralı koyar, isterse 1000 TL'e Windows 10 KEY önermek yasağı da koyabilir. Burada bu kuralı koymuşlarsa, diyeceğin bir şeyin de yok. Kullandığınız korsan bir şeyi de, yasak olan bir yerlerde yazmamayı çalışın, yoksa güzel bir linç ve ardından gereksiz huzurunu bozacak ban yersiniz.

Korsan kullanımın diğer sebeplerinden bir taneside yayıncı firmanın fiyatı Türkiyeye özel bir kurdan almaması, diğer ülkelerin satış fiyatını TL'ye çevirdiğinde 400 TL'den daha ucuz bir fiyata geliyor, Türkiyeye adil bir fiyatlandırma yapılmıyor yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…