Korsana neden destek yok?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarıdaki cümleyi kurarken, demek ki oyunu orijinal alanların sayısı yeterli ki firma oyun yapabiliyor, demeye çalıştım. Sandığınız kadar çok korsan oynayan yok, yani herkes bu oyunları isterse alabilecek paraya sahip ama vermiyor.
Dünya çapında milyonlarca korsan oynayan kitle var ve her sene güzel oyunlar çıkmaya devam ediyor. Demek ki şirketler korsandan etkilenmiyor ki her sene oyun çıkarmaya devam ediyorlar.
Sen korsan yalakalığı yaparsan bende ona göre cevap veririm.
Kimsenin korsan yalakalığı yaptığı yok. Asıl siz şirket avukatlığı yapmaktan vazgeçin. EA, Ubisoft filan size para mı ödüyor bu kadar savunmanız için?

Dünya çapında milyonlarca korsan oynayan kitle var ve her sene g

Kimsenin korsan yalakalığı yaptığı yok. Asıl siz şirket avukatlığı yapmaktan vazgeçin. EA, Ubisoft filan size para mı ödüyor bu kadar savunmanız için?
Ağabey yanlışın var cümle tamamlanmamış.

Ben de sana ikame söyleyeyim, toplu taşımaya bin ha yok mu bisiklet var en kötü yürürsün. "keyfine" paran varsa da Ferrari BMW Mercedes Tofaş SLX "keyfine" kalmış.
Ben de bunu anlatmaya çalışıyorum. Otomobil bir nebze ihtiyaç, tamam. Bugün ortalama bir otomobil benim için ulaşım ihtiyacını görür. Ama keyif için "param varsa" daha üst modeller alabilirim. Dediğim gibi, keyfi.

Oyunun da keyfi olduğunu biliyoruz. Paran varsa alırsın. Yoksa alamazsın. Otomobil örneği gibi düşünelim, başka daha ucuz oyunları alırsın. Almadığın/alamadığın oyunu korsan oynamanın bu örnekte karşılığı, almadığın/alamadığın arabayı çalmak değil midir? Peki biz ne yaptık, alternatiflere yöneldik. Daha ucuzuna bakıp başka arabadan bahsettik. Hatta hiç alamıyorsak almadık, yürümeyi tercih ettik. O oyuna paramız yetmiyorsa başkasını alırız, hiçbirine yetmiyorsa hiçbirini almayız.

MacOS Catalina'yı desteklemediğini öğrendim

Ben pek Mac OS uzmani sayilmam ama, Mac OS X ile ayni kategoride degil mi bu Catalina?

Mac OS.png

Oyunun sitesinde Mac OS X destekledigini söylemisler.

Arkadaşlar cidden artık konu çıkmaza girdi, hep ortaya yeni şeyler atılıyor. Tartışmayı büyütmenin anlamı yok.

Ee? Bizde mi oynayalım?

Korsana karşı çıkmam için para ödemeleri mi lazım? Dürüst, hak yemeyen, hırsız olmayan, karakterli insanların korsana karşı çıkması için para almasına gerek yok. Gerçi senin gibiler anlamaz.
Öncelikle belirtmek isterim ki korsan oynamıyorum. Şuan da bilgisayarımda 1 tane korsun oyun yok fakat korsan oynayanlara çok yükleniliyor. Bunun tercih ve vicdan meselesi olduğunu söylüyorum. Ben emek hırsızlığı yapmam diyorsan para ile al ve oyna buna laf eden yok zaten. Vicdansızsan, korsan oynarsın ""Ee? Bizde mi oynayalım?" tercihi senin seçimindir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı