Korsana neden destek yok?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Korsan kullanıyorum mutluyum. Şuana kadar korsan oyundan bilgisayarıma virüs bulaştığını görmedim, bilindik sitelerden indirilirse ve aktif olarak IS kullanılırsa sorun olmuyor, kaspersky ile sistemi tarattım virüs bulamadı halbuki sistemde 3 tane korsan oyun var. Epic sağolsun çoğu oyunu bedava yaptı.

Bende Full korsan oynadım oyunları korsan oyun olmasaydı anca video kanallarından izlerdim. PS4 alsam bile en fazla 2 oyuna para verirdim. Para kolay kazanılmıyor.

Korsanı biz savunmuyoruz oyun yapımcîları savunuyor daha çok kilitleye hitap edebilmek için. 1.sini korsan oynarsın 2.sini merak edersin orijinal alırsın.

Buyurun, nasıl yardımcı olabilirim?
O zamanlar Türkiyede orijinal oyunu geç, oyun kültürü bile tam olarak yerleşmemişti. Bu oyunun kopyaları Türkiye'ye yasal olarak dağıtılmadı, o aldığın PS2 CD'ler oyunun kopyalanıp CD'ye basılmış hali.

Korsan, fiziksel hırsızlıktan çok daha farklı ve araba çalmakla aynı kefeye konulması doğru değil. Şöyle düşün, sen araba çalıyorsun ama o araba hala yerinde.

Yani korsan olmasaydı Türkiye'de oyun kûltürü bu kadar gelişmemişti biz korsan oynadık kim kazandı oyun sektörü.
En azından korsan oyuna sebep evine pç kuran binlerce kişi var. Daha sonra orjinalden devam etmişlerdir.

Neden korsan oynayıp hak yiyorsun ?
Ama hak yemek kardeşim

Bu mantığı çözmeniz için size bilgi vereyim.
Epic Games neden bedava oyun dağıtıyor da, ekran kartı dağıtmıyor.

Korsan, fiziksel hırsızlıktan çok daha farklı ve araba çalmakla aynı kefeye konulması doğru değil. Şöyle düşün, sen araba çalıyorsun ama o araba hala yerinde.

Sizin belki de milyon dolarlar edebilecek fikrinizi (ç)alıp bu paraları ben kazanırsam bu hırsızlık olmuyor o zaman. Fikir hala beyninizde... Ancak değersiz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…