Koşu bandı mı bisiklet mi?

berkayr16

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar kilo vermeye çalışıyorum. Ev için ne alacağıma karar veremedim. Koşu bandı, eliptik bisiklet, kondisyon bisikleti arasında kaldım. Siz olsanız hangisini alırdınız? Bir de model önerme şansınız var mı?

Koşu bandının kalitelisi hem çok pahalı hem de geniş yer istiyor. Dışarıda koşarak kendine alternatif yaratabilirsin. Temiz hava alarak koşmak sana ekstra kondisyon yetisi de kazandırır.

Ben eve bisiklet almanı daha doğru bulurum. Hem taşıması falan daha kolay olur.

Sen daha iyi bilirsin ama +10K vermeden düzgün, sağlam koşu bandı bulunmuyor. En son arkadaşım almıştı ve hani araştırıp aldı ama çok kötüydü. Ona vereceğin parayla git spor salonuna yazıl, beslenme için bütçende olur hem kısa vadede daha çok kilo verirsin, kas kütlesi kazanırsın hem de şekilli bir vücudun olur. Neden diye soracak olursan, evde spor yapılmıyor. 8 senedir spor yapan biri olarak söylüyorum. En kötü git dışarıda koş daha iyi.

Son düzenleme:
Eliptik bisiklet daha iyi bence.

Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar maalesef oturduğum yerde rahat rahat koşu yapabileceğim bir yer yok. Dediklerinize bakarak en mantıklısı bisiklet gibi duruyor. Sizce eliptik mi? Kondisyon mu?

Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar maalesef oturduğum yerde rahat rahat koşu yapabileceğim bir yer yok. Dediklerinize bakarak en mantıklısı bisiklet gibi duruyor. Sizce eliptik mi? Kondisyon mu?
eliptik

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı