Koşu ile göbek erir mi?

Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Evet :D sorum başlıktaki gibi. Her sabah düzenli koşu yapsam, bira göbeğimi eritebilir miyim? Çok kilolu bir insan değilim ama sık sık bira içtiğim için bira göbeğim var :D koşarak bunu eritebilir miyim?

Evet :D sorum başlıktaki gibi. Her sabah düzenli koşu yapsam, bira göbeğimi eritebilir miyim? Çok kilolu bir insan değilim ama sık sık bira içtiğim için bira göbeğim var :D koşarak bunu eritebilir miyim?

Aslında eritebilirsin ama çok çalışmak lazım öyle sabah çıkıp 5-10 dk koşmakla olmaz uzun süreler antrenman yapman arada da yürüyüşle enerji toplaman lazım ayrıca göbeği eriteceksen yediğin içtiğin şeylerede dikkat etmen lazım GPT veya Gemini gibi asistanlardanda yardım alabilirsin kaliteli şekilde program hazırlıyorlar hatta yemen ve içmen gereken şeylere bile program çıkartabiliyorlar.

Spor ile tabii ki verirsiniz fakat kalori açığı oluşturarak ve dengeli beslenerek. Örnek verecek olursam günlük almanız gereken kalori 2000KCAL ise bunu geçmeyecek şekilde ayarlamak gerekir. Gece yemek yememeye özen göstermenizi de tavsiye ederim ( yani yemek yiyip yatmak gibi). Ama profesyonel yardım alabilirsiniz yani diyetisyen gibi. O size daha detaylı bir liste verecektir.

Tempolu yürüyüş, alkol kullanmamak ile eritebilirsiniz ve o kadar göbek varsa illa kilo fazlanızda vardır kalori eksiği ile diyet yapmanız lazım.
Yok hocam :D O kadar belirgin değil. Sadece işte eskisi gibi olmasını istiyorum, hiç olmamasını :d

Yok hocam :D o kadar belirgin değil. Sadece işte eskisi gibi olmasını istiyorum, hiç olmamasını :d

O kadar belirgin değilse kendini çok zorlama. Ama illa ben göbeğim güzel görünsün istiyorum diyorsan spor yap derim. Koşu da yap tabii ama spor yaparsan hem vücuduna iyi gelir hem de alışkanlıkları falan bırakıp düzenli beslenmeye başlamış olursun.

O kadar belirgin değilse kendini çok zorlama. Ama illa ben göbeğim güzel görünsün istiyorum diyorsan spor yap derim. Koşu da yap tabii ama spor yaparsan hem vücuduna iyi gelir hem de alışkanlıkları falan bırakıp düzenli beslenmeye başlamış olursun.
Hocam ne zaman spora başladıysam hep bıraktım. Tek başıma gittiğim için :D Sıkıldım hep. O yüzden fitness salonlarına falan tekrar para vermek istemiyorum...

Hocam ne zaman spora başladıysam hep bıraktım. Tek başıma gittiğim için :D sıkıldım hep. O yüzden fitness salonlarına falan tekrar para vermek istemiyorum...

Aslında video çekip paylaşsan ya da bir arkadaşla başlasan daha eğlenceli olur hem mentale iyi gelir.

Hocam ne zaman spora başladıysam hep bıraktım. Tek başıma gittiğim için :D Sıkıldım hep. O yüzden fitness salonlarına falan tekrar para vermek istemiyorum...
Sadece karın eritmekse, alkol bırakmak, gündelik tempolu yürüyüş, ve belki karın çalışmak yetebilir. Karın antrenmanları iyi yaktırıyor zaten. Leg raise gibi şeylerden başlayın.

Aslında video çekip paylaşsan ya da bir arkadaşla başlasan daha eğlenceli olur hem mentale iyi gelir.
Evet ben de tek gidiyorum müzikle falan gayet güzel, set aralarında telden oyun oynuyorum sarıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı