Koşu nasıl yapılmalı?

bratislavaa

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Garip bir başlık olmuş olabilir. Aday hakem için sınavı geçersem 2 gün sonra 2.400 metreyi 12 dakikada koşmam gerekiyor sanırım. Açıkçası 10 dakikada 2000 metreyi koştum. Yani koşarsam zoraki geçmiş olacağım, kalırsam sınırda. Öneriniz var mı? Aç mı gitmeliyim, herhangi bir taktik vs tavsiyeniz var mı?

Arkadaşlar merhaba. Garip bir başlık olmuş olabilir. Aday hakem için sınavı geçersem 2 gün sonra 2.400 metreyi 12 dakikada koşmam gerekiyor sanırım. Açıkçası 10 dakikada 2000 metreyi koştum. Yani koşarsam zoraki geçmiş olacağım, kalırsam sınırda. Öneriniz var mı? Aç mı gitmeliyim, herhangi bir taktik vs tavsiyeniz var mı?

Karnını aç bırakma ama doldurmada.

Benim de hakem olma düşüncem var torpil filan var mı? Soruna cevap niteliğinde, Ayakların orta kısmını hafifçe yere vurarak yerden güç al daha az yorulursun. Burundan nefes alıp ağızdan vermeyi de unutma.

Ayak kaslarınız sağlam ve ciğeriniz kuvvetli olmalı. İnternette satılan koşu sırasında kademe kademe kapatılarak ciğerleri geliştiren aletlerden alabilirsiniz. Ayrıca bacak kaslarınız ve genel olarak fit olmanız için spor salonuna yazılıp bilen kişilerden aşırı ağır olmayan egzersiz planı tavsiyesi alabilirsiniz. Bol proteinli beslen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı