Kotaya Dönüş

Sytra

Kilopat
Daha fazla  
Taahhüdü Süren Türk Telekom Tarifelerinde Kota Geri Geliyor - Technopat

Bugün babamı arayarak sizin internetiniz 35 Mbit sınırsız bizde fiyatı 300TL ama size 200TL yapcağız yada kotalı olacak gibi bir şeyler demişler. Babam da çok dinlemeden sözleşme var kabul etmiyorum diyerek telefonu kapatmış. Kotalı internet devrine tekrar geri dönmüş bulunduk(?) hayırlı olsun. Sanırım en son 9 yıl önce falan kotalı internet kullanımı çoğunluktaydı.
Firmayı açıklamaya gerek yoktur tabi.

Taahhüdü Süren Türk Telekom Tarifelerinde Kota Geri Geliyor
Yazar
Ruşen Göbel
-
16 Şubat 2019

16 Şubat 2019 da yazılan bir makale ve geçerliliği olmayan bir anlatım. Bu tarz konuları olayları bizzat takip ederim. Aradan 2 ay geçmesine rağmen böyle bir şey hala neden gerçekleşmedi madem sorarım size? Türk Telekom 50 Mbps / 4 Mbps Upload kullanıyorum Fiyati 89.99 TL AKK siz.

Taahhüdü Süren Türk Telekom Tarifelerinde Kota Geri Geliyor
Yazar
Ruşen Göbel
-
16 Şubat 2019

16 Şubat 2019 da yazılan bir makale ve geçerliliği olmayan bir anlatım. Bu tarz konuları olayları bizzat takip ederim. Aradan 2 ay geçmesine rağmen böyle bir şey hala neden gerçekleşmedi madem sorarım size? Türk Telekom 50 Mbps / 4 Mbps Upload kullanıyorum Fiyati 89.99 TL AKK siz.
Bu haberi bir örnek olarak koydum aslında. Haberde 1 Nisan da olacağı söyleniyor fakat babam bugün aranıyor. 2 ay önceki haberde 2 ay sonra olacağı belirtiliyor.
Ki TürkTelekomun bu haberi yalanladığı açıklamanın linki : Türk Telekom hakkındaki iddialara yönelik düzeltme - 6 > Duyurular > Hakkımızda > Türk Telekom
Yalanladılar fakat bugün aradılar(17 Nisan 2019).

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı