KPSS çalışırken işe girilmeli mi?

Rabia.12

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben ön lisans KPSS sınavına çalışmaya başladım. Ailem benim çalışmamı istiyor ama ben kendimi hiç hazır hissetmiyorum fakat bir yanımda çalışmak istiyor. KPSS deneyimi geçirmiş arkadaşlara sormak istiyorum: İş hayatı ile KPSS çalışmaları bir arada götürebilir miyim? Ya da sizler nasıl beraber götürdünüz? Evimin çok yakınında yürüme mesafesinde kendi alanım ile ilgili bir iş ilanı gördüm başvursam mı yoksa hiç iş hayatına atılmadan evde ders çalışmaya devam mı etmeliyim? Aklım çok karışık. Sürekli gelecek kaygısı içerisindeyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben işe girmekten çok korkuyorum sorunda burada. Böyle hayatı kaçırıyormuş gibi hissediyorum korku geliyor içime sanki hayatım altüst olacakmış gibi. Ailem psikoloğa gitmemi öneriyor
Hayatı kaçırmak derken çalışarak nasıl kaçırıyorsunuz hayatı siz kendi yolunuza bir basamak atıyorsunuz ki böyle kendi kişiliğinizi karakterinizi geliştirip yeni şeyler deneyimliyorsunuz aslında. Kendi alanınızla ilgili bir iş ilanı görmüşsünüz bakın size bir fırsat hayatta gelecekte ne olacağınızı bilemezsiniz orda kendinizi geliştirip daha iyi bir hayata da atılabilirsiniz korkmayın lütfen.

Hayatı kaçırmak derken çalışarak nasıl kaçırıyorsunuz hayatı siz kendi yolunuza bir basamak atıyorsunuz ki böyle kendi kişiliğinizi karakterinizi geliştirip yeni şeyler deneyimliyorsunuz aslında. Kendi alanınızla ilgili bir iş ilanı görmüşsünüz bakın size bir fırsat hayatta gelecekte ne olacağınızı bilemezsiniz orada kendinizi geliştirip daha iyi bir hayata da atılabilirsiniz korkmayın lütfen.

Ailemde böyle söylüyor hiçbir arkadaşım yok ve tek başıma evdeyim. Bu şekilde hayat geçmeyeceğini ve tek başına evde kalarak daha çok içime kapanık ve daha korkak birisine dönüşeceğimi söylüyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı