15 yaşında işe girilmeli mi?

37'ye kadar geldik bir 37 daha ekleriz sen merak etme, aileler evladının bahtını yapamaz ama tahtını pekala da kurar. Oradan sıkıştır sıkıştıracaksan.

Bu kadar gerilecek bir şey yok ortada çocuk sadece bir soru sordu.

Bence hiçbir aile çocuğunun tekel bayi de çalışmasını istemez.

Okuduğunuzu anlayın önce, tekel bayide çalışsın demiyoruz dükkan açsın mal satsın sahibi yapsın diyoruz. Kaldı ki tekellerde çok büyük değilse çalışanlar aileden olur ya da Max 1 kişi.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 yıldır yalnızım okul hariç okuldada samimi arkadaşım yok bende sevmiyorum böyle olmayı
Söylediğim gibi benim fikrim çalışmandan yana. Parasına göre çalış, orada iş öğrenemezsin çalışma gibi şeyler söyleyenleri görmezden gel bence. Tabii ki emeğinin hakkını alacaksın ama yaşından dolayı beklentini karşılamayacaktır alacağın ücret. İş öğrenemezsin diyenler için de 2-3ay tatilde çalışacaksın zaten meslek öğrenmek için girmiyorsun. Buradaki amaç sosyalleşmek ve harçlığını çıkarmak olmalı. En kötü insanları ve iş hayatını öğreneceksin.

Bence meslek edinmek icin gir. Cok guzel paralar kazanirsin. Benim bir tanidik firinci olarak basladi şu an 5 yildizli bir otelde konaklama otele ait olarak cok guzel bir is sahibi. Maasi dolgun. Sahsen fırın isini tavsiye ederim garsonlugu her zaman bulur yaparsin ama bu tur meslek ogretici seyler cok daha onemli. Bende o yaslarda gittim meslek ogrenmek yerine internet kafede calismistim cok pismanim bu konuda.

Yazılım işini chatgtp gibi yapay zekalar aldı bence o işe yönelmesin.
Harbi oyle oldu ve oluyor. Yazilimciyim diye gecinenler 5 yila issiz kalir.

2 yıldır yalnızım okul hariç okuldada samimi arkadaşım yok bende sevmiyorum böyle olmayı
Paran olunca hepsi oluyor merak etme. Bos insanlarla kimse takilmaz.

anasına babasına söylesin o zaman para biriktirsinler, tekel bayi açsın bi tane sigara içki müşterisi bu ülkede tükenmez takılır kendi halinde masa başında .
Sarhos musteri tarafindan bicagi yiyince fikrin degisir. xD Dunyanin en dandik isi o. Ne kadar sarhos berdus insan varsa onlarla muhatap olacak. Gercekten icki icen adam gidip tekelden almaz.

Arkadaşlar evimizin yanında büyük bir fırın dükkanı var, annem oraya iş için soracak yarın eğer olursa gireceğim galiba ve işe girmekten korkuyorum. Sosyal birisi değilim biriyle yüz yüze konuşamıyorum, çevik birisiyim ama öz güvenim yok bu konu hakkındaki düşünceleriniz nedir?

Asla böyle kalma ileride çok sıkıntı çekersin zorbalarlar şu an bile zorbalıyor olabilirlerde sen dış dünyaya atıl herkes önceden böyleydi kendine önem ver bakımına giyimine kuşamına, kızlarla takıl buluş özgüvenini arttır spora git vücudunu geliştir. Böyle şeyler yap. 15 yaşında, birisiyle yüz yüze konuşamıyosan problem büyük demektir.

Bende önceden senin gibiydim hiç arkadaşım yoktu evde sadece PC başında oyun oynuyordum sonra spora yazıldım yeni ortamlar yaptım kızlarla takıldım bak ilk başta utanıyosun falan ama zamanla alışıyosun ve diyosunki iyi ki yapmışım sana bir tavsiye ciddiyim dediklerimi düşün. Okuldaki arkadaş ortamınla biraz daha fazla zaman geçir spora başlayın hep beraber, spor özgüvenini yükseltir. Şu an 2-3 gün dışarı çıkmadan duramıyorum mesela.

Arkadaşlar evimizin yanında büyük bir fırın dükkanı var, annem oraya iş için soracak yarın eğer olursa gireceğim galiba ve işe girmekten korkuyorum. Sosyal birisi değilim biriyle yüz yüze konuşamıyorum, çevik birisiyim ama öz güvenim yok bu konu hakkındaki düşünceleriniz nedir?
Okumayı düşünmüyorsan Çalış Ama fırıncı Olma Oto Tamircisi Yada Doğalgaz sektöründe falan iş bulabiliyorsan orda çalış

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı