Cihangir ceyhan
Hectopat
Hocam fırında çalışılmaz 12 13 saat çalıştırıyorlar ezecek adam arıyor millet bende çalıştım 4 gün dayandım çıktım bence girme bana kalsa.
Kızlarla takılmak bir başarı etmiyor ki ha arkadaş grupları olabilir falan. Sevgiliniz/eşiniz gibi davranmamanız lazım. (Konu sahibine meslek öğrenmesi için iş yapmasını tavsiye ederim tecrübe olur bir zararı olmaz sonuçta.) Veya kız arkadaşınızla sözlü olarak kavga etmemeyi, susmayı sakin kalmaya çalışmak gibi sokak ortasında asla ama asla konu ne olursa olsun tartışmamayı öğrenmeniz daha faydalı olacaktır. Bir sorun varsa da güle güle demeyi kendi sağlınız için bilmeniz lazım.Asla böyle kalma ileride çok sıkıntı çekersin zorbalarlar şu an bile zorbalıyor olabilirlerde sen dış dünyaya atıl herkes önceden böyleydi kendine önem ver bakımına giyimine kuşamına, kızlarla takıl buluş özgüvenini arttır spora git vücudunu geliştir. Böyle şeyler yap. 15 yaşında, birisiyle yüz yüze konuşamıyosan problem büyük demektir.
Bende önceden senin gibiydim hiç arkadaşım yoktu evde sadece PC başında oyun oynuyordum sonra spora yazıldım yeni ortamlar yaptım kızlarla takıldım bak ilk başta utanıyosun falan ama zamanla alışıyosun ve diyosunki iyi ki yapmışım sana bir tavsiye ciddiyim dediklerimi düşün. Okuldaki arkadaş ortamınla biraz daha fazla zaman geçir spora başlayın hep beraber, spor özgüvenini yükseltir. Şu an 2-3 gün dışarı çıkmadan duramıyorum mesela.
Noldu hocam sizin iş 22 gün geçti?Arkadaşlar evimizin yanında büyük bir fırın dükkanı var, annem oraya iş için soracak yarın eğer olursa gireceğim galiba ve işe girmekten korkuyorum. Sosyal birisi değilim biriyle yüz yüze konuşamıyorum, çevik birisiyim ama öz güvenim yok bu konu hakkındaki düşünceleriniz nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.