KPSS için Tekuzem ÖABT sınıf öğretmenliği nasıldır?

Ben genel kültür ve genel yetenek için YouTube'dan Benim Hocam kanalının videolarıyla hazırlanıyorum. ÖABT konulu playlistleri de var. Belki sizin aradığınız dersler de mevcuttur. Öneririm. Bence satın almadan önce bir bakın, aradığınız dersler varsa konu anlatımları oldukça kaliteli.

Ben genel kültür ve genel yetenek için YouTube'dan Benim Hocam kanalının videolarıyla hazırlanıyorum. ÖABT konulu playlistleri de var. Belki sizin aradığınız dersler de mevcuttur. Öneririm. Bence satın almadan önce bir bakın, aradığınız dersler varsa konu anlatımları oldukça kaliteli.
Hocam GK-GY için takip ediyorum fakat ÖABT kısmında biyoloji eksik videoları var. Gerçekten ÖABT için video ders satın almaya gerek var mı onu da bilmiyorum açıkçası.

Eski İhtiyaç'ın kadrosu, hangi öğretmenlerin gireceğini veya girdiğini öğrenerek kayıt olun. Örneğin kimyada dikkatimi çeken Zuhal ODABAŞI gerçekten saygıdeğer birisi.

Mümkünse de canlı dersleri satın alın, videodan daha etkili olacağını belirteyim.
Hocam Fizik: Arzu ÜNAL
Tarih: Kenan İNAN
Matematik: Ali ADIMAN
Coğrafya: Ali NERGİS öğrenebildiklerim bunlardır hocam. Bir etkisi olur mu sizce? Akşamları 2 saat tek boşum var o sırada çalışmak istiyorum da.

Online olarak katılman daha iyi olacaktır ama video olarak da katkı sağlar.

Matematikte Hakan Uzel var, ODTU mezunu. Gerçekten su gibi anlatır. Pusula Uzaktan Eğitim kadrosunda idi 2018 için. Eğer ki eğitimi vermekte ise bu da güzel olabilir. Fiyat olarak da uygun. Kadroları inceleyip araştırıp ona göre karar verin.

2019 ÖABT SINIF ÖĞRETMENLİĞİ CANLI DERS

Online olarak katılman daha iyi olacaktır ama video olarak da katkı sağlar.

Matematikte Hakan Uzel var, ODTU mezunu. Gerçekten su gibi anlatır. Pusula Uzaktan Eğitim kadrosunda idi 2018 için. Eğer ki eğitimi vermekte ise bu da güzel olabilir. Fiyat olarak da uygun. Kadroları inceleyip araştırıp ona göre karar verin.

2019 ÖABT SINIF ÖĞRETMENLİĞİ CANLI DERS
Teşekkür ederim hocam.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı