KPSS puanım neden hiçbir işe yaramıyor?

Portalkett

Centipat
Arkadaşlar ben KPSS ortaöğretim sınavına giriş yaptım. Sonuçlar açıklandı koyarım fotoğraf olarak ama bir sorun var. Ben hiçbir tercih yapamadım çünkü tüm alımlarda farklı nitelikler isteniyor.
Sağlık meslek liseli olma veya meslek lisesinin ilgili bölümünden çıkışlı olma isteniyor. Ben düz lise çıkışlıyım ve bir tane meslek yok ki tercih yapayım.
Meslek seçmeyi zaten boş verdim. Konuyla alakalı bilgisi olan varsa cevaplasın lütfen.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2021-02-25-16-06-29-1.png
    Screenshot_2021-02-25-16-06-29-1.png
    38,3 KB · Görüntüleme: 76
Arkadaşlar ben KPSS ortaöğretim sınavına giriş yaptım. Sonuçlar açıklandı koyarım fotoğraf olarak ama bir sorun var. Ben hiçbir tercih yapamadım çünkü tüm alımlarda farklı nitelikler isteniyor.
Sağlık meslek liseli olma veya meslek lisesinin ilgili bölümünden çıkışlı olma isteniyor. Ben düz lise çıkışlıyım ve bir tane meslek yok ki tercih yapayım.
Meslek seçmeyi zaten boş verdim. Konuyla alakalı bilgisi olan varsa cevaplasın lütfen.

Tabi ki de nitelikler istenecek. Şöyle düşünün sizin bir şirketiniz var halka ilişkiler departmanına çalışan alacaksınız. O işin okulunu okuyanı mı alırsınız yoksa o iş hakkında bilgi sahibi bile olmayan birini'mi alırsınız? O yüzden meslek lisesi çıkışlı değilseniz KPSS orta öğretime girmeyin. Üniversite okuyup öyle girin.

Atandınız mı hocam bi gelişme var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı