Kreatin nasıl kullanılır?

Kreatin dediğimiz supplementi 1 hafta kullanayım 2 hafta kullan mıyım gibi bir şekilde yapamazsın. Kreatin zaten kullanılmadığı zaman kaslarda en fazla 2 hafta durur. Her zaman kreatin deposunu Full'de tutmak için her gün kullanılması gerekir.
Hepinizin cevabından yalnızca şunu söyleyeceğim doğru muyum yanlış mıyım sizler söyleyin. Ben Kreatini ara falan vermeden 'spora gitmediğim günler dahi' kullanacağım. Hocamın niçin öyle söylediğini hiç bir şekilde bilmiyorum sonuçta hocadır mabında onu dinledim. Bu arada Kreatineye bu Pazartesi başladım bilginize.

Ve sizler bu dediklerim hakkında son olarak son kez şunu diyorum dediğiniz bir şey varsa buyrunuz.

Evet doğru. Kreatin depolanır ve ihtiyacı olunduğunda kullanılır. Günde 5 gram kullanırsanız ortalama 2-3 haftada depolar dolar ve etkisini hissetmeye başlarsınız. 1-2 hafta üzeri ara verirseniz depolar boşalmaya ve etkiler kaybolmaya başlar.
Tamamdır arkadaşlar bilgileriniz için teşekkürler, ara vermeden dediğiniz gibi kullanacağım sağ olun var olun

Kreatin dediğimiz supplementi 1 hafta kullanayım 2 hafta kullan mıyım gibi bir şekilde yapamazsın. Kreatin zaten kullanılmadığı zaman kaslarda en fazla 2 hafta durur. Her zaman kreatin deposunu Full'de tutmak için her gün kullanılması gerekir.
Dostum selamlar, Kreatini kullanalı 1 ay 2 hafta oluyor 1 hafta ara vermeyi sayarsak 1 hafta 1 ay, ve ellerimi saçlarımın önden arkaya doğru ittirip silkeledigimde min. 4 5 tel saç rahat dökülüyor. Bu durum Kreatin saç döker iddialarını doğru mu kılıyor çünkü bende böyle bir durum yoktu yeni yeni olmaya başladı.

Son düzenleme:
Tamamdır arkadaşlar bilgileriniz için teşekkürler, ara vermeden dediğiniz gibi kullanacağım sağ olun var olun.

Dostum selam, kreatini kullanalı 1 ay 2 hafta oluyor 1 hafta ara vermeyi sayarsak 1 hafta 1 ay, ve ellerimi saçlarımın önden arkaya doğru ittirip silkeledigimde minimum 4 5 tel saç rahat dökülüyor. Bu durum kreatin saç döker iddialarını doğru mu kılıyor çünkü bende böyle bir durum yoktu yeni yeni olmaya başladı.

Bende de aynı sizin gibi durumlar yaşıyorum. Neredeyse 1 haftadır kullanmıyorum. Fakat benim saçım az uzun olduğu için pek benim için anlam ifade etmiyor. Steroid etkisi(saç dökebilir) olan bir suppelementde değil. Yanlış bilgi vermek istemiyorum fakat hem ergenlik dönemindeysen veya gün içinde fazla kullanırsan saç dökebiliyorda denebiliyor. 1-2 hafta bırakıp gözlemleyebilirsiniz eğer saç dökülmesi olmazsa sorunu bellidir.

Bende de aynı sizin gibi durumlar yaşıyorum. Neredeyse 1 haftadır kullanmıyorum. Fakat benim saçım az uzun olduğu için pek benim için anlam ifade etmiyor. Steroid etkisi(saç dökebilir) olan bir suppelementde değil. Yanlış bilgi vermek istemiyorum fakat hem ergenlik dönemindeysen veya gün içinde fazla kullanırsan saç dökebiliyorda denebiliyor. 1-2 hafta bırakıp gözlemleyebilirsiniz eğer saç dökülmesi olmazsa sorunu bellidir.
bu hafta bitsin onumuzdeki 2 hafta bi birakayim sac dokulmesine bakayim, elimi saclaruma atip 5 10 kez silkeleyip dolaştırinca dokuluyor, ellerimi cirpiyorum o sekil anladim bende 16 yasindayim ailemde alin izinden gerileme var döküntü olarak

Bu hafta bitsin onumuzdeki 2 hafta bir birakayim saç dokulmesine bakayim, elimi saclaruma atip 5 10 kez silkeleyip dolaştırinca dokuluyor, ellerimi cirpiyorum o sekil anladim bende 16 yasindayim ailemde alin izinden gerileme var döküntü olarak.

Siz en iyisi 2 hafta ara verin. Sonra zaten sorunun nedeni bence ortaya çıkar.

Merhaba, genetiğinizde kelliğe yatkınlık var mı? Eğer genetiğinizde böyle bir durum varsa kreatin saç dökülmesini tetikleyebilir, kesinlikle olur diyemem fakat olma ihtimali de olabilir. Eğer gende kellik varsa zaten başa gelen çekilir. @Emofisör

Merhaba, genetiğinizde kelliğe yatkınlık var mı? Eğer genetiğinizde böyle bir durum varsa kreatin saç dökülmesini tetikleyebilir, kesinlikle olur diyemem fakat olma ihtimali de olabilir. Eğer gende kellik varsa zaten başa gelen çekilir. @Emofisör
kanka genetikte babam, dedem amcamda alın taraflarında açıklık var öyle tepe komple açık değil alında bosluk var

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı