Kreatin nasıl kullanılır?

YAXG3

Centipat
Daha fazla  
16 yaşındayım. Antrenman performansımın artması ve kas kütlesi kazanmak için alacağım. Bu dediklerime etki eder mi ve yukarıda belirttiğim soruyu da cevaplarsanız sevirinim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önce bir doktora giderek kan değerlerinize baktırmanızı ona göre destek alarak ilerlemenizi öneririm. İnsan vüducu komplike bir sistemdir. Gençte yaşta alacağınız bu tür takviyeler farkında olmadan yan etkilere yol açabilir. Kısa veya uzun sürede sizde ortaya çıkabilir.

Önce bir doktora giderek kan değerlerinize baktırmanızı ona göre destek alarak ilerlemenizi öneririm. İnsan vüducu komplike bir sistemdir. Gençte yaşta alacağınız bu tür takviyeler farkında olmadan yan etkilere yol açabilir. Kısa veya uzun sürede sizde ortaya çıkabilir.
En son 2 ay önce kan testi yaptırmıştım doktor herşeyimin tam olduğunu falan söylemişti

Creatin kaslarında ki su dengesini düzenler ve daha şişkin görünmesine yarar ayrıca antrenman sırasında moral artışı da sağlar. Günlük ortalama 3-5 gr alman yeterli olur ve ekstra olarak en az 1.5 L su içmen gerekir.

Creatin kaslarında ki su dengesini düzenler ve daha şişkin görünmesine yarar ayrıca antrenman sırasında moral artışı da sağlar. Günlük ortalama 3-5 gr alman yeterli olur ve ekstra olarak en az 1.5 L su içmen gerekir.
Zaten normal şartlardada günde en az 2 2.5 litre su içiyorum o konuda zorlanmam

Hocam onun üstüne ekstradan bahsediyorum. Ben genelde akşam içiyorum ve en az 1.5 L şu içiyorum creatin sonrası.
Hocam yani bir ölçek aldıktan sonra o gün içinde zaten nekadar su içiyosam onun üstüne ekstra olarakmı 1.5 litre içeceğim kusura bakma çok uzattım ama

Hocam yani bir ölçek aldıktan sonra o gün içinde zaten nekadar su içiyosam onun üstüne ekstra olarakmı 1.5 litre içeceğim kusura bakma çok uzattım ama
Yok hocam lafı mı olur, evet 3 içiyorsan 4.5 içmen gerekiyor gün içinde tabi creatin kullandıktan sonra.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı