Kreatin nasıl saklanabilir?

Hank J Wimbleton

Hectopat
Elimde bu paketten var. Siyah bir çantanın içinde saklıyorum 2 gündür. Kullanacağım zaman çantayı kendimle birlikte banyoya götürüyorum orada içip çantayı geri koyuyorum. Acaba saklama için düşünebildiğiniz bir yer var mı? Banyoda saklasam daha rahat olur diyorum ama nerede saklayacağımı bilmiyorum. (Senin evini nereden bilelim diyeceksiniz haklısınız, kendi evinize göre örnek verebilirsiniz mesela.)

shopping

@emircanunlts

Son düzenleme:
Sabah niye kreatin içiyorsunuz? Spordan yarım saat önce içilmesi gerek miyor mu?
En ideal zaman antrenmandan önce ve sonradır. Kreatin günün herhangi bir saatinde kullanılabilir çünkü hemen hemen her seferinde aynı etkiyi gösterir... Ben de zamanı yok diye biliyorum. Protein tozu gibi zamanı olan bir şey değil hocam her gün içilebilir.

@İzoly Sevdalısı

Son düzenleme:
En ideal zaman antrenmandan önce ve sonradır. Kreatin günün herhangi bir saatinde kullanılabilir çünkü hemen hemen her seferinde aynı etkiyi gösterir... Ben de zamanı yok diye biliyorum. Protein tozu gibi zamanı olan bir şey değil hocam her gün içilebilir.

@İzoly Sevdalısı
Gym'deki hoca bana yarım saat önce iç dedi bende öyle yapıyorum.

@İzoly Sevdalısı
Kanka bence saklarsan ve yakalanırsan ailen senden daha fazla şüphelenir benimkiler de ilaç sanıyor değil diyorum saklamadan içiyorum. Bence böyle şüpheli davranman daha kötü olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı