Kreatin nasıl saklanabilir?

Kreatinin ne işe yaradığını açıklayabilirsin. Kırmızı Et'ten de alıyoruz de ama ihtiyacımız kadar kreatin için o kadar fazla kırmızı et tüketmek zararlı olacağı için böyle kullanıyoruz de falan.

Nem ve rutubet sorunu olmayan her yerde saklayabilirsiniz.
Öyle değil hocam. Bulunmayacak neresi olabilir?

Kreatinin ne işe yaradığını açıklayabilirsin. Kırmızı Et'ten de alıyoruz de ama ihtiyacımız kadar kreatin için o kadar fazla kırmızı et tüketmek zararlı olacağı için böyle kullanıyoruz de falan.
Hocam direkt geçiştiriyorlar dışarıdan madde girmesini istemiyoruz diyorlar.

Dolapta (kıyafet dolabı) genelde hep kullanılmayan eşyalar olur o eşyaların en arkasında koy.
Hocam saklama yeri buldum gibi kitaplıkta oyuncakların olduğu bir çantayı boşaltıp içine koydum. Ama ben bunu nasıl kullanıcam gizlice?

Sanırım sabah gizlice ağzıma atıp su içicem hemen.

Son düzenleme:
Gardolap gibi yerlere koyabilirsiniz. Güneş görmeyen, nem almayan bir yere koyun.
Hocam sakladım da şeyi sorucam. Ben öğlen 12'de aldım kreatini. Ama gizlilik açısından gece alayım artık diyorum. Bugün gece 1'de alsam ve bundan sonra öyle devam etsem olur mu? Şeyden endişelendim sanki bugün iki doz almış gibi olur muyum?

Hocam sakladım da şeyi sorucam. Ben öğlen 12'de aldım kreatini. Ama gizlilik açısından gece alayım artık diyorum. Bugün gece 1'de alsam ve bundan sonra öyle devam etsem olur mu? Şeyden endişelendim sanki bugün iki doz almış gibi olur muyum?
Yükleme yapmıyorsanız günde 1 kere kullanılır. Bilgisayar sistemi değil ki her gece 12'den sonra sıfırlansın. 1 günde 1 ölçek alınır.

Evimizde soba borusunun deliği var (doğalgaz kullanıyoruz, eskiden soba kullanıyorduk) şimdi kullanmadığımız için önemli eşyalarımı o deliğin içine koyuyorum. Zaten bizimkiler hiç bakmıyor oraya.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı