Kreatin saç döker mi dökerse bile dönüşü var mı?

498488

Decapat
5 aydır fitnesla ugrasıyorum, kreatin almak istiyorum bazılarının genetiğinde varsa saç döküyor diyorlar. Bende var mı bilmiyorum saçlarım gürdür döküleceğini sanmıyorum ama kullanmak istiyorum. Sorum şu örnek veriyorum kullanmaya başladım saçlarım dökülmeye başladı. Bırakınca eski haline döner mi yoksa geri dönüşü olmuyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kreatin, DHT hormonunu yükseltir. DHT hormonu ise saç dökülmeyle bağlantılıdır.

Kreatin, direkt saç dökümüne sebebiyet vermez. Eğer DHT hormonuna bağlı bir dökülme mevcutsa, spor yapmak bile saçınızı dökebilir. Spor yapmak da DHT hormonunu yükselten bir şeydir. O yüzden kreatin direkt olarak saç dökülmesine sebebiyet vermez. Saçınız zaten dökülecekse, eninde sonunda dökülecektir.

Var, saç ektirebilirsiniz.

Komik.

Kreatin, dht hormonunu yükseltir. Dht hormonu ise saç dökülmeyle bağlantılıdır.

Kreatin, direkt saç dökümüne sebebiyet vermez. Eğer dht hormonuna bağlı bir dökülme mevcutsa, spor yapmak bile saçınızı dökebilir. Spor yapmak da dht hormonunu yükselten bir şeydir. O yüzden kreatin direkt olarak saç dökülmesine sebebiyet vermez. Saçınız zaten dökülecekse, eninde sonunda dökülecektir.

Örnek veriyorum hızlandırdı dökülmeyi kullanmayı bıraktıktan sonra eski haline döner mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı