Kreatin saçımı döktü ne yapmalıyım?

eobard thawne 0

Hectopat
11 Temmuz'da kreatin e başladım saç dökülmem daha öncesine kadar çok azdı şimdi bayağı arttı. Elimi saçıma her atışımda 1-2 tel saç geliyor. Güç artışını belirgin bir şekilde hissettim 25 kiloyla dumbel press yapıyorken 30 kiloyla çalışmaya başladım. Saç dökülmesi için bir öneriniz var mı? Bıraksam hemen durur mu?

Yaşınız kaç?
Keratin genellikle DHT'yi artırır. Saç dökülmesinden sorumlu olan androjenik hormondur kendileri. Genetik olarak DHT'ye bağlı saç dökülmeniz var ise keratin saç dökülmenizi hızlandırabilir.
Gelelim bu noktada neler yapabileceğinize:
Saç dökülmeniz psikolojik olabileceği gibi beslenme alışkanlıklarınızın değişmesine, şehrinizde duş aldığınız suyun kalitesine ve stres seviyenize göre değişiklik gösterebilir. Dermatolog uzman hekimden destek almanızı öneririm.
Bu arada kreatin kullanma motivasyonunuz nedir?

Yaşınız kaç?
Keratin genellikle DHT'yi artırır. Saç dökülmesinden sorumlu olan androjenik hormondur kendileri. Genetik olarak DHT'ye bağlı saç dökülmeniz var ise keratin saç dökülmenizi hızlandırabilir.
Gelelim bu noktada neler yapabileceğinize:
Saç dökülmeniz psikolojik olabileceği gibi beslenme alışkanlıklarınızın değişmesine, şehrinizde duş aldığınız suyun kalitesine ve stres seviyenize göre değişiklik gösterebilir. Dermatolog uzman hekimden destek almanızı öneririm.
Bu arada kreatin kullanma motivasyonunuz nedir?

Günlük 5 gr 90 kilo

Genetiğinizde saç dökülmesi vardır muhtemelen ve o süreci hızlandırır. Yoksa normal bir insanda saç dökülmesi yapan bir şey değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı