Kredi karti alir almaz icinde para var mi?

Kredi kartı içinde para olmuyor. Bunu banka size limit belirliyor ve bu limiti doldurursanız veya herhangi bir harcama yaparsanız bu limitten düşülüyor ve sizde bankaya geri olarak ister asgari isterseniz tamamını ödeyerek tekrar kullanabiliyorsunuz.
 
İçinde para yok size belli miktar borçlanma hakkı tanıyor ancak evet açıldığı an buna sahip olmalı. Başka bir sebepten reddedilmiş olabilirsiniz. Bankanızla görüşmeniz en doğrusu olacaktır. Veya online kullanımı standart olarak pasif geliyor artık sanırım. Başvururken belirtmediyseniz ondan olabilir.
 
Bankkart kredi karti aldim. Bir ürün almak istedim, ucuz bir ürün ancak kabul etmedi. Nedeni nedir? Kredi kartinin icinde kendiliginden para yok mu? Kredi kartı aldigim gibi içinde para yok mu?
direk para yok arkadaşında dediği b-gibi bir limit var örneğin 5 bin tl siz para yüklemelisin karta ve internete açmalısınız kartı onuda banka ile konuşarak yada sms ile yapabiliyoruz diye biliyorum
 
Annem yeni kart açtırtmıştı ve harcama yapamıyordu. 2 gün sonra düzeldi :D. Biraz bekleyin açılacaktır o kart herhangi bir sorun yok ama yine açılmazsa bankanızla görüşmeniz lazım. Mümkünse marketten alışveriş yapmayı deneyebilir misiniz?
 
Evet herhangi bir marketten alışveriş yapmanız gerekiyor olabilir çünkü yeni kartların ilk alışverişi şifresiz gerçekleşiyor. Belki de aktifleşme için lazım olan bir şey olabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı