Kredi kartı almak için neler gerekli?

Pwieh

Kilopat
Katılım
5 Aralık 2016
Mesajlar
2.640
Makaleler
4
Çözümler
16
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar 5 gün önce çağrı merkezinde işe başladım ve 3 ay İşkur bünyesinde çalışacağım. Fakat sormam gereken bir soru var. Yapıkredi'den kredi kartı başvurusunda bulundum (3 ay sonra maaşı Yapıkredi'den alacağım) fakat reddedildi. (Mobil uygulama üzerinden başvurdum. )
Aylık asgari ücret alacağım ve kredi kartı çıkarmak istiyorum. Ne zaman çıkarabilirim? Ve limitim ne kadar olur?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çağrı merkezinde İŞ-KUR bünyesinde çalıştığınız zaman sigortanız İŞ-KUR tarafından sadece sağlık sigortası olarak yatırılır. Ne zaman ki çağrı merkezinin bünyesine girerseniz o zaman asıl sigorta başlar. Ondan sonraki süreçte eğer daha önceki sicilinize dair bir sıkıntı yoksa 2. veya 3. ayda banka sizi arar "kredi kartı ister misiniz?" diye. Ancak bankacılık siciliniz riskli ise ne başvurunuzu onaylarlar ne de sizi ararlar.
Diyarbakır'da çağrı merkezinde 8 ay(İŞ-KUR 3 ay + normal süreç 5 ay) çalıştığım için bu kadar net söylüyorum. İŞ-KUR Türkiye'nin her yerinde aynı prosedürü uygular.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı