Kredi kartı taksit yapmıyor

OKerem0048

Hectopat
Merhaba benim KYK'nin vermiş olduğu Bankkart gencim var. Trendyol'dan alışveriş yapmaya başlıyorum kart bilgilerimi girdikten sonra taksit seçeneği çıkmıyor sadece tek çekim çıkıyor. Hepsiburada'dan denediğimde taksit seçenekleri çıkıyor. Ayrıca bir tanıdığım aynı kart ile Trendyol'dan taksitli alışveriş yapabiliyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba benim KYK'nin vermiş olduğu Bankkart gencim var. Trendyol'dan alışveriş yapmaya başlıyorum kart bilgilerimi girdikten sonra taksit seçeneği çıkmıyor sadece tek çekim çıkıyor. Hepsiburada'dan denediğimde taksit seçenekleri çıkıyor. Ayrıca bir tanıdığım aynı kart ile Trendyol'dan taksitli alışveriş yapabiliyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Üründe taksit seçeneği yoksa taksit çıkmaz. Ürünün linkini bırak bakalım bizde istersen.

Banka kartı değil de kredi kartı ile alabilirsin. Banka kartı ile peşin ya da nakit avans tanımlıysa sonradan taksite de bölebilir falan filan işte.
Zaten kredi kartı ile denediğim zaman tek çekim çıkıyor. Ayrıca nisan itibari ile sonradan taksitlendirme olayı da kaldırılmış ziraat müşteri hizmetleri öyle söyledi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı