Kredi kartsız bilgisayar alınabilir mi?

Mehmet Sezer

Kilopat
Katılım
1 Ocak 2015
Mesajlar
455
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam, bu seçenek Evkur'da var ama sistemler aşırı pahalı ve saçma sistemler, başka güvenilir bir site var mı? Kredi kartsız taksitle çok fahiş fiyat olmayan site lazım.
 
Kredi kartı olmadığı için evkur vs gibi yerler fiyatı çok daha fazla tutar. Genelde hepsi de öyle vade de çok uzun olduğundan. Bir de teşhir ürün veriyorlar genelde. Dikkatli olmak lazım.
 
Banka notuna bağlı sanırım bu da. Limitim bulunmuyormuş benim. HB öyle diyor.
Evet, kredi notunuz kontrol edilerek limit sunuluyor. Ayrıca kişisel bilgileriniz ve Hepsiburada’daki alışverişleriniz de dikkate alınıyor.

Kredi notunuz düşükse ya da oluşmadıysa alışveriş kredisi başvuruları da olumsuz sonuçlanabilir. Farklı şekilde taksit yapan yerlerde çok fazla fiyat farkı olabiliyor. Kredi kartınız yoksa ne yazık ki pek bir seçenek olmuyor. Çevrenizdeki mağazaları farklı bilgisayarlar için inceleyebilirsiniz ya da sadece bu alışveriş için kredi kartı başvurusu yapabilirsiniz.
 
Ancak çevrenizde tanıdığınız eş dost varsa onun kartından alıp siz o kişiye ödersiniz. Ben 2006 yılında öyle yapmıştım tanıdığımız aldı ben ona ödedim her ay. Tabii bu şartlarda güven ortamı bilmiyorum herkes yapmayabilir.
 
Banka kartıyla tek çekim veya nakit para vererek mağazadan bilgisayar alabilirsiniz.
Konu sahibi, taksitle alışveriş yapmak istiyor.
Tabii bu şartlarda güven ortamı bilmiyorum, herkes yapmayabilir.
Çoğu kişinin kabul edeceğini sanmıyorum. Bilgisayar için yeterli bir limitte kredi kartı bulmak zor olabilir. Bulunsa bile kredi kartının kullanılabilir limiti oldukça azalabilir ve kart sahibinin bu limite ihtiyacı olabilir.
 

Geri
Yukarı