Arkadaşlar klavyemde bu Switch'ler var bu Switch'ler iyi midir?
Son düzenleyen: Moderatör:
Klavyenizin marka ve modeli nedir? Lingbao klavye mi kullaniyorsunuz?
Frisby oldugunu tahmin etmeliydim. Outemu ile belki ayni kalitede belki birazcik daha az kalitelidir. Internette hakkinda neredeyse hic bilgi yok.Frisby FK-G8520QM kullanıyorum hocam.
Frisby oldugunu tahmin etmeliydim. Outemu ile belki ayni kalitede belki birazcik daha az kalitelidir. Internette hakkinda neredeyse hic bilgi yok.
Hocam 3 yıl klavye nasıl hala iyimiSağ olun hocam.
Hocam 3 yıl klavye nasıl hala iyi mi?
Hocam ışıklarında yanmama gibi bir sıkıntı oluştumu ayrıca klavyeyi aldım hocam sadece bir kaç arkadaşım klavyenin kalitesiz olduğunu söyledi o yüzden sizede sormak istedimHocam yaklaşık 3 yıldır çoğu şey için kullanıyorum. Basmama vb. bir sorunla karşılaşmadım. Arada oyun oynarken yumruk falan da attım klavyeye onda da bir sorun çıkmadı. Tabii teknoloji işi sanş işi o yüzden alıp almamak size kalmış.
Hocam ışıklarında yanmama gibi bir sıkıntı oluştumu ayrıca klavyeyi aldım hocam sadece birkaç arkadaşım klavyenin kalitesiz olduğunu söyledi o yüzden size de sormak istedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.