Kripto Para İle Ödeme Yapma Yasaklandı

Hırsızlık devam eder, para kolaylık için getirilmiş. İnsanlar ihtiyaçlarını patatesle mi karşılasın? Çürür sonra.
Hocam para zamanında kolaylık için getirilmiş ama şu anda öyle pis kirli işler için kullanılıyor ki eminim icat eden kişi öbür taraftan keşke icat etmeseydim diyor.
 
Tamamen kaldırılması lazım. Vergi alınamıyor, üretim düştü, ekran kartları yükseldi.
Teknoloji düşmanımısnız siz? Dünyanın en önemli icatlarından biri. Vergi alınamıyor hayatımda duyduğum en saçma cümle. Ps5 500 dolar 4000 TL yapıyor. Gir Google'a en ucuz 10000 TL. 6000 TL vergi alınıyor sadece bundan. Siz hala vergi peşindesiniz. Üretim düştü ne demek ya? Saçmalığın daniskası. Ekran kartı fiyatları mining yüzünden değil stoklar ve pandemi yüzünden düştü. Bilmediğiniz en ufak bir fikrinizin olmadığı konulara mesaj yazıp kendinizi komik duruma düşürmek zorunda değilsiniz.
 
Bu sanırım transferleri etkilemiyecek değil mi?
 
Teknoloji düşmanımısnız siz? Dünyanın en önemli icatlarından biri. Vergi alınamıyor hayatımda duyduğum en saçma cümle. PS5 500 dolar 4000 TL yapıyor. Gir Google'a en ucuz 10000 TL. 6000 TL vergi alınıyor sadece bundan. Siz hala vergi peşindesiniz. Üretim düştü ne demek ya? Saçmalığın daniskası. Ekran kartı fiyatları mining yüzünden değil stoklar ve pandemi yüzünden düştü. Bilmediğiniz en ufak bir fikrinizin olmadığı konulara mesaj yazıp kendinizi komik duruma düşürmek zorunda değilsiniz.

Üretim düştü. Çünkü herkes sanal para üretmek istiyor kimse tarla da domates üreteyim, patates üretim demiyor. Üretim azalıyor tüketim artıyor, enflasyon oluyor. Sonuçta para bir araçtır. Bir zamanlar ABD kafasına göre para basıyordu tepki çekiyordu şimdi kafasına göre sanal para üretiyor.
 

Geri
Yukarı