Kripto parada zarar ettim

Gerçekten deneme amaçlı 1820 TL nedir? 100-150 TL atsanız anlayacağım da neden deneme amaçlı bu kadar attınız.
İlk 200 attım, biraz artınca 1620 TL daha olarak yatırdım açıkcası ETH ve BTC artış seviyelerini az biliyorum, biraz acemilik ve heyecan oldu ama eh işte, yükselirse zarar ettim sayılmaz gibi. Düşük fiyatlarda satış yapmadım.

Borsa işi böyle dostum. Bu işlerle uğraşan bir arkadaşımla görüştüm, Casper yakında bir coin çıkaracakmış. Değerlendirilebilir.

Borsa işi İslam dini açısından haram değildir. Arkadaşımız coin satın almış ve aldığı coin değerlenince bunu satıp kar elde edecek. Bu konu İslama göre caizdir. İnandığınız dini biraz araştırın ve öğrenin lütfen.

Hocam bu kumar.

Borsa sabırsız, bilgisiz ve istikrarsız olanın, sabırlı, bilgili ve istikrarlı olana para kazandırma sistemidir.

CHZ çok düştü ama zararına satmam illa yükselir.
Hocam illa yükselse herkes alır zaten bence daha fazla düşmeden satın, tanıdığım biri günde 300 dolar kaybetti. (sonra arttı )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…