Kripto parada zarar ettim

• Konuyu başlatan vbios
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 42
  • Görüntüleme 3.035
Gerçekten deneme amaçlı 1820 TL nedir? 100-150 TL atsanız anlayacağım da neden deneme amaçlı bu kadar attınız.
İlk 200 attım, biraz artınca 1620 TL daha olarak yatırdım açıkcası ETH ve BTC artış seviyelerini az biliyorum, biraz acemilik ve heyecan oldu ama eh işte, yükselirse zarar ettim sayılmaz gibi. Düşük fiyatlarda satış yapmadım.

"Düzgün" bir işte de amacın para kazanmak. Tek fark birisinde patron daha çok zengin olsun, daha üst model arabaya binsin, çocuğuna çıktığı gibi yeni nesil iPhone alsın diye 3 kuruşa çalışıyorsun, diğerinde kendi paranı kendin kazanıyorsun.

Borsa işi İslam dini açısından haram değildir. Arkadaşımız coin satın almış ve aldığı coin değerlenince bunu satıp kar elde edecek. Bu konu İslama göre caizdir. İnandığınız dini biraz araştırın ve öğrenin lütfen.

Binance piyasasına yeni girdim, deneme için 1820 TL attım ilk başta iyiydi 1842 TL falan yaptım son tüm para ile 1.4 avax ve 182 ada aldım. Ada'yı 8,32'de Avax'ı 227'den aldım. Şu an bayağı piyasası düştü oto-satma'ya alarak Ada'yı 8.5 olunca satsın diye ayarladım ada yükselir mi?

Acemi acemi girdim, biraz zarar ettim gibi ama daha satmadım. :(
Borsa sabırsız, bilgisiz ve istikrarsız olanın, sabırlı, bilgili ve istikrarlı olana para kazandırma sistemidir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı