Kripto piyasası nasıl öğrenilir?

Bizzat kendim kazanıyorum ama 14 yaşındaki bir çocuğa da tüyo verilmez ya. Arkadaşım adına bile risk almıyorum, parası erirse bana kalmasın diye. Umarım vicdansızın teki seni gaza getirmez, çünkü şu an elindeki parayı kaybetmek için çok müsaitsin. En ufak düşüşte korkup zararına elindeki coinleri satarsın. Sen aylarca veya gerekirse 1 sene çok sıkı araştır ve gözlem yap. Tavsiye alma bak, sadece gözlem yap ve araştır.
dostum durumlar ne hala kazaniyor musun

Bizzat kendim kazanıyorum ama 14 yaşındaki bir çocuğa da tüyo verilmez ya. Arkadaşım adına bile risk almıyorum, parası erirse bana kalmasın diye. Umarım vicdansızın teki seni gaza getirmez, çünkü şu an elindeki parayı kaybetmek için çok müsaitsin. En ufak düşüşte korkup zararına elindeki coinleri satarsın. Sen aylarca veya gerekirse 1 sene çok sıkı araştır ve gözlem yap. Tavsiye alma bak, sadece gözlem yap ve araştır.

Arkadaş doğru demiş şahsi fikrim önce temel kavramlardan başla kitap oku bol bol sonra risk yönetimi portföy hazırlama gibi konulara geçersin buradaki arkadaslarin dediğine bakmayın evet bilmeyenler için gerçekten riskli bir ortam fakat kripto paraların felsefesini amacını anlarsınız hangisinin ileride daha iyi duruma geleceğini hangisinin tutmayacagini bilebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı