Kriz mi var?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok mu sence? @TÇB hocam Muharrem İnce'den o kadar ümitliydim ki... Kaybedince inanılmaz üzüldüm. Hatta inanamadım, gece boyu bekledim. Ama Muharrem İnce kazanmıştı. Bakmayın bir haltlar oldu.
Bende çok ümitliydim... Anketlerde 2. tura kalıp Muharrem İnce'nin kazanması öngörülüyordu.

İnce'ye nedense bir sessizlik çöktü tüm gün. Hakkını arasa belki bir şeyler olurdu. Bak İmamoğluna, adam çıkıp kazandık dedi, hooop hemşerim nereye der gibi çıktı ekrana.

Eğer şirketin için yerine koyulacak binlerce kişiden birini ifade ediyorsan ertesi gün işten kovulmuş, tazminat parasını hesaplamayı düşünen biri olarak uyanabilirsin.

Evet, kriz var. Yandaş kanallar her ne kadar inkar etse de. Onların gösterdiği, haberini yaptığı ülke Türkiye olamaz. Kendi ütopyalarında kavruluyorlar.

Bunu anlamak için prof olmaya gerek yok. Sokaktaki insanların yüzüne 5 dakika bakmanız yeterli.

Şakayı bırakırsak piyasa tamamen öldü. Sabah işe giderken bakıyorum. İnsanlar artık dükkanlarını bile açmıyor öğleye kadar. Pek çok kişi işten çıkarıldı ve bayiliklerimizi fes ettik. Bu kötü gidiş devam ederse az kalan personelle şirketi kapatıp bakkal modunda çalışacağız. Yani vergi ve primleri devlete ödememek için ruhsatsız, faturasız çalışacağız. Ancak böyle döndürebiliyoruz. O da olmazsa her şeyi satıp kapatacağız ve işsizler ordusuna ben de ekleneceğim. Teşşekkürler sayın o...

Şakayı bırakırsak piyasa tamamen öldü. Sabah işe giderken bakıyorum. İnsanlar artık dükkanlarını bile açmıyor öğleye kadar. Pek çok kişi işten çıkarıldı ve bayiliklerimizi fes ettik. Bu kötü gidiş devam ederse az kalan personelle şirketi kapatıp bakkal modunda çalışacağız. Yani vergi ve primleri devlete ödememek için ruhsatsız, faturasız çalışacağız. Ancak böyle döndürebiliyoruz. O da olmazsa her şeyi satıp kapatacağız ve işsizler ordusuna ben de ekleneceğim. Teşşekkürler sayın o...
Artık gelecekten umudum kalmadı. Halk cahil, ekonomi kötü, bilgili ve düşünmeyi dine aykırı olarak görüyorlar.

Kim demiş?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kriz geçen seneden beri sürüyor. Erken, orta ve uzun dönem etkileri oluyor her krizin. Toparlarız diye umut ediyorum, ileride ne olacağı bilinmez. Bir günümüz diğer günümüzü tutmuyor. :)

İnce'ye nedense bir sessizlik çöktü tüm gün. Hakkını arasa belki bir şeyler olurdu. Bak İmamoğluna, adam çıkıp kazandık dedi, hooop hemşerim nereye der gibi çıktı ekrana.
Bana gore İnce ile İmamoglu pek bir sey yapamaz. Nedenini sorarsiniz hepsi Reçel Tahin Ersogan ile sarayda (2 veya 3 saat olmasi lazim) konustular. İnce konustuktan hemen sonra ona laflar atmaya basladi. Dikkat ederseniz hep laf attigi seyler bizim isteyipte laf atamadigimiz seyler. Muhtemelen ikisi birlikte millet suna sinir oluyor suna laf at ama su siniri gecmesin falan denildi.
İmamoglu'nda ise pek takip etmedim sarayda konustuktan sonra. Ne yaptigini bilmiyorum ama muhtemelen durum yine ayni.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı